Mescid-i Aksa'nın hali ne olacak?

Ortada öldürülen çocuklar var, tecavüze uğrayan kadınlar, infaz edilen insanlar. Forumun genel yaşı küçük olduğundan hükümetlerin hatalarını halka bağlamaları, yok toprak satıyormuş yok iyi olmuş demeleri, Arap bunlar Osmanlı'yı bunlar yıktı demeleri bu yüzden. Ne sosyal medayada Kudüs diye bağırmayı doğru buluyorum ne de umrumda değil deyip eline taş çarpsa ağlayacak veletleri. Irk, din ayırt etmeden bu Dünya'dan zulmü yok edecek kadar güçlü olmak lazım. Güçlü olmak dışında bir şansınız yok modern Dünya'da.
 
Emin olun arkadaşlar. Bir iki gün sonra unutulup gittiğinde 2 gün önce kınadığımız devletin mallarını satın alıp yiyip içeceğiz. Ne zaman kınamaktan öteye geçeriz. İşte o zaman bir şeyler olur.
 
Beni asıl yaralayan olay, Çindeki zulüme maruz kalan kardeşlerimize sıra gelene kadar Filistinli'lerin peşine düşüyoruz birde. Uygurlara uygulanan zulüm deyince eki eki ehehe. Çin'den aşı alıyoruz, ekonomik açıdan elimizi rahatlatıyor. Buraya kadarmı müslümanlığınız?

Tek üzen kısımsa sosyal medyada fotoğraflarını gördüğümüz o yaralanan çocukların durumu çok acı...
 
Beni asıl yaralayan olay, Çindeki zulüme maruz kalan kardeşlerimize sıra gelene kadar Filistinli'lerin peşine düşüyoruz birde. Uygurlara uygulanan zulüm deyince eki eki ehehe. Çin'den aşı alıyoruz, ekonomik açıda elimizi rahatlatıyor. Buraya kadarmı müslümanlığınız?

Devlet menfaati her şeyden üstündür. Ne yapalım yani? Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dememiz gerekir bazen.
Hocam sizce neden İsrail bu kadar sert davranıyor? Şahsen herhangi bir sebep göremiyorum.

Hocam açıkçası Mescid-i Aksa'nın bulunduğu toprağı satmasalardı bende üzülürdüm.

Kimse bir şey yapamıyor ki. Kimse faaliyete geçmiyor. Kına,kına ve yine kına.
 
Bundesarchiv_Bild_183-S33882,_Adolf_Hitler_retouched.jpg


Bir gün öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.

Adolf Hitler.


(!)
 
Bizi ilgilendiren bir durum yok. 2 taraf da birbirinden illet ben iki tarafı da desteklemiyorum. Ümmet birliği günümüzde imkansız, Müslümanlar bölündü. Aksa ne kadar önemli olsa da karışmamak en iyisi. 400 yıl Kudüs'te hüküm sürdük, Arapların aç gözlülüğü yüzünden Kudüs'ü kaybettik. Ne zamanki Türklerin Kudüs'teki hakimiyeti sona erdi, oraya kaos ve kargaşa hakim oldu. Bugün Filistin yaptığı hainliğin bedelini ödüyor. Şu saatten itibaren önemli olan tek şey Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarları ve bekası olmalı, unutmamalıyız ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Kudüs ne İsrailindir ne de Filistinindir, Kudüs Türklerindir.
 
Bunu en başta filistinli Arap'lara sormak gerek. Kendileri bizden ayrıldı. 1917'de Filistin'e giren İngiliz askerlerini alkış tutup kahraman gibi karşıladılar. Ha bir de kendileri yahudilere toprak sattılar. Hatayı biraz da kendinde aramak gerek. Başta sattığın toprağı bedavaya geri almaya mı çalışıyorsun?
filistini_haritadan_silmeye_calisiyorlar_1554706152_1318.jpg

Şimdi burada ilk haritaya İsrail devleti hariç yahudi yerleşimlerine okey derim çünkü oralar satılan topraklar. Madem istemiyordun bunları o zaman satmayacaktın topraklarını. Dedim ya hani başta sattığın toprağı bedavaya geri almaya mı çalışıyorsun? Ama diğer haritalara asla okey demem. Çünkü oralar resmen savaşlarla alınıp abluka edilmiş. Ve kötü muamele de var filistinli Arap'lara. Öte yandan diğer Arap ülkeleri zaten anlaştılar İsrail'le. Onlar sesini bile çıkarmaz.
 
Filistin Türkiye'nin dost ya da kardeş ülkesi falan değildir. Çoğunluğu Müslüman ve halkı vicdanlı bir ülke olarak bizi sadece mescid-i aksa ve katledilen masum insanlar ilgilendiriyor.

Müslüman ülke olduğu için Filistin'i dostumuz sananlar olabilir, Filistin'in Türkiye'ye karşı yaptığı şeyler sadece birkaçı:

- Filistin, osmanlı'ya karşı yapılan Arap ayaklanması sonucu kurulmuştur.
- Pkk'nın kuruluş yıllarında örgüte ev sahipliği yaparak teröristleri eğiten filistin.
- Elçilerimizi şehit eden asala terör örgütüne ev sahipliği yapıp yardım eden filistin.
- Mesud barzani isimli teröristin kürdistan hayalini destekleyen filistin.
- Osmanlı imparatorluğuna ihanet ederek kudüs'ü İngiliz'lere teslim eden filistin.
- Kanal harekatı sırasında halifenin çağrısına uymayarak Türk ordusuna saldıran filistin.
- Azerbaycan'ın 2783 şehit verdiği karabağ'ın kurtarılması operasyonunda Ermenistan'ı destekleyen filistin.
- Ypg terör örgütüne karşı başlatılan zeytindalı harekatı, barış pınarı harekatı ve Fırat kalkanı harekatına karşı çıkan filistin.

PUBG Mobile da türklere sövüp duruyorlar ölüncede küfür ediyorlar.
 

Geri
Yukarı