çok teşekkür ederim bromHocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.
çok teşekkür ederim bromHocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.
MESEM'e geçmeyin geçirttirtmeyin makine bölümündeyin gece gündüz çalışıyoruz haftada bir gün okula gidiyoruz ve ustalar amele arıyor bildiğin iş öğretmiyor fazla ve bu konuda aileler çok katı bildiğim kadarıyla şu an açık liseye geçmeyi düşünüyorum 11. sınıfım keşke hiç geçmeseydim MESEM'e çok pişmanım ama son pişmanlık neye yarar ben açık liseye geçmeye çalışacağım…….
ben mesem 10. sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçmek istiyorum fakat geçiş yapamazsın diyorlar normal bir liseye aktarmaları gerekiyormuş böyle birşey varmı yoksa ilgilenmek mi istemiyorlar siz ne yaptınızHocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.
Ben MESEM 10. sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçmek istiyorum fakat geçiş yapamazsın diyorlar normal bir liseye aktarmaları gerekiyormuş böyle bir şey var mı yoksa ilgilenmek mi istemiyorlar siz ne yaptınız.
Allah kolaylık versin şu mesem aynı kanser gibi birşey bir kere işin içine girince zar zor çıkabiliyorsun hocalar yok açık lise zor yok normal okul zor diye kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlarÖyle bir şey yok geçebilirsin yüksek ihtimalle okul anlaştığı fabrikalar öğrenci doldurmaya çalılıyordur aynı şekil bende geçmeye çalışacağım.
Allah kolaylık versin şu MESEM aynı kanser gibi bir şey bir kere işin içine girince zar zor çıkabiliyorsun hocalar yok açık lise zor yok normal okul zor diye kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
hocalar bana okuldan kaydını sileriz aöl e yeni kayıt yaptırırsın demişlerdi acaba size ne söylediler merak ettim söylebilir misinGerçekten öyle 26 Eylül'e kadar geçiş zamanı var öğrenci belgesiyle geçilir mi acaba tasdikname örgün eğitimde veriliyormuş sanırsam GPT öyle dedi.
Hocalar bana okuldan kaydını sileriz AÖL'e yeni kayıt yaptırırsın demişlerdi acaba size ne söylediler merak ettim söylebilir misin?
Tekrar 9 okuyorum dedin kaç yaşındasın? Bende yazılım veya bilgisyaar mühendisliği okumak istiyorum MESEM'de muhasebedeyim saçma bir tecih oldu maalesef açık liseyi araştırıyorum ama maalesef özel okula verebilecek bir imkanım yok eğer olursa bu ocak ayı açık liseye geçmek istiyorum ben sene kaybetmek pek istemiyorum hani 11 sınıfım ve sene kaybedersem 2-3 senem gidecegi için bunu kendime yediremiyorum.
Hocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.
ben okula gittim hoca öğrenci belgesi ve ders notları içeren bir belge verdi bununla pazartesi günü halk eğitim merkezine git dedi gelişmelerden haberdar ederimBen saha okula gitme fırsatı bulamadım geçerseniz bilgilendirirsiniz ama ilk halk eğitim merkezine gidip bir deneyeceğim bakalım onlar ne diyor.
Hocam ne yaptınız aradan neredeyse 1 sene geçmiş nasıl aldırdınız sınıf aynen geçti mi?
26 Eylül.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.