MESEM'den açık liseye geçilebilir mi?

meseme geçmeyin geçirttirtmeyin makine bölümündeyin gece gündüz çalışıyoruz haftada bir gün okula gidiyoruz ve ustalar amele arıyor bildiğin iş öğretmiyor fazla ve bu konuda aileler çok katı bildiğim kadarıyla şuan açık liseye geçmeyi düşünüyorum 11. sınıfım keşke hiç geçmeseydim meseme çok pişmanım ama son pişmanlık neye yarar ben açık liseye geçmeye çalışıcam…….
 
MESEM'e geçmeyin geçirttirtmeyin makine bölümündeyin gece gündüz çalışıyoruz haftada bir gün okula gidiyoruz ve ustalar amele arıyor bildiğin iş öğretmiyor fazla ve bu konuda aileler çok katı bildiğim kadarıyla şu an açık liseye geçmeyi düşünüyorum 11. sınıfım keşke hiç geçmeseydim MESEM'e çok pişmanım ama son pişmanlık neye yarar ben açık liseye geçmeye çalışacağım…….

BROM gerçekten aynı sebeplerden çıkmaya çalışıyorum açık liseden mezun olduğunda ya da yaşın geldiğinde mesleki yeterlilik sınavına girer belgemi alırım diye düşünüyorum MESEM bir eğitim sistemi değil ucuz işçi için yapılmış bir kuruluş.
 
Hocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.
ben mesem 10. sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçmek istiyorum fakat geçiş yapamazsın diyorlar normal bir liseye aktarmaları gerekiyormuş böyle birşey varmı yoksa ilgilenmek mi istemiyorlar siz ne yaptınız
 
Ben MESEM 10. sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçmek istiyorum fakat geçiş yapamazsın diyorlar normal bir liseye aktarmaları gerekiyormuş böyle bir şey var mı yoksa ilgilenmek mi istemiyorlar siz ne yaptınız.

Öyle bir şey yok geçebilirsin yüksek ihtimalle okul anlaştığı fabrikalar öğrenci doldurmaya çalılıyordur aynı şekil bende geçmeye çalışacağım.
 
Öyle bir şey yok geçebilirsin yüksek ihtimalle okul anlaştığı fabrikalar öğrenci doldurmaya çalılıyordur aynı şekil bende geçmeye çalışacağım.
Allah kolaylık versin şu mesem aynı kanser gibi birşey bir kere işin içine girince zar zor çıkabiliyorsun hocalar yok açık lise zor yok normal okul zor diye kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar
 
Allah kolaylık versin şu MESEM aynı kanser gibi bir şey bir kere işin içine girince zar zor çıkabiliyorsun hocalar yok açık lise zor yok normal okul zor diye kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Gerçekten öyle 26 Eylül'e kadar geçiş zamanı var öğrenci belgesiyle geçilir mi acaba tasdikname örgün eğitimde veriliyormuş sanırsam GPT öyle dedi.
 
Hocalar bana okuldan kaydını sileriz AÖL'e yeni kayıt yaptırırsın demişlerdi acaba size ne söylediler merak ettim söylebilir misin?

Ben saha okula gitme fırsatı bulamadım geçerseniz bilgilendirirsiniz ama ilk halk eğitim merkezine gidip bir deneyeceğim bakalım onlar ne diyor.

Tekrar 9 okuyorum dedin kaç yaşındasın? Bende yazılım veya bilgisyaar mühendisliği okumak istiyorum MESEM'de muhasebedeyim saçma bir tecih oldu maalesef açık liseyi araştırıyorum ama maalesef özel okula verebilecek bir imkanım yok eğer olursa bu ocak ayı açık liseye geçmek istiyorum ben sene kaybetmek pek istemiyorum hani 11 sınıfım ve sene kaybedersem 2-3 senem gidecegi için bunu kendime yediremiyorum.

Hocam ne yaptınız aradan neredeyse 1 sene geçmiş nasıl aldırdınız sınıf aynen geçti mi?

Hocam son kayıt tarihi 8 Eylül müş ve aynı sınıfından devam ediyorsun.

26 Eylül.
 
Son düzenleme:
Ben saha okula gitme fırsatı bulamadım geçerseniz bilgilendirirsiniz ama ilk halk eğitim merkezine gidip bir deneyeceğim bakalım onlar ne diyor.



Hocam ne yaptınız aradan neredeyse 1 sene geçmiş nasıl aldırdınız sınıf aynen geçti mi?



26 Eylül.
ben okula gittim hoca öğrenci belgesi ve ders notları içeren bir belge verdi bununla pazartesi günü halk eğitim merkezine git dedi gelişmelerden haberdar ederim
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı