Mesh kasa önerisi

349066

Hectopat
Cooler Master Masterbox MB511 mesh 3x120mm RGB fanlı MidT ATX siyah kasa.

Xigmatek cockpıt mesh panel 4x120mm fanlı X-Power 700W 80Plus MidT ATX kasa.

Ikisi arasında kaldım ama başka önerilebilecek varsa buyursun mesh yapıda kasa olursa güzel olur.

power boost vk-t01b rgb 650w 80+ mesh panel usb 3.0 mid tower kasa
kendim kullanıyorum bir süredir gayet güzel rgb leri en sevdiğim özelliği hava akışıda çok iyi ayrıca piyasaya göre ucuz. 4 fanlı ve kumandasıda var.
Power Boost iyi bir marka değil. Özellikle PSU'yu yakın zamanda değiştirmenizi öneririm.

power boost vk-t01b rgb 650w 80+ mesh panel usb 3.0 mid tower kasa
kendim kullanıyorum bir süredir gayet güzel rgb leri en sevdiğim özelliği hava akışıda çok iyi ayrıca piyasaya göre ucuz. 4 fanlı ve kumandasıda var.
Dostum senin memnun olman o markanın kaliteli olduğunu göstermiyor malesef. Kalitesiz malzemelerden kasalar yapıyorlar. Kısa ömürlü güç kaynakları derken bilgisayara geçmiş olsun demiş oldun bile. Power Boost bu forumda zaten önerilmez. Kalitesiz bir markadır. Umarım anlıyorsundur. :)

Sharkoon Pure Steel beğenilen bir mesh kasadır. Ben Corsair 275R kullanıyorum ama piyasada pek bulabileceğini düşünmüyorum.
Dostum senin memnun olman o markanın kaliteli olduğunu göstermiyor malesef. Kalitesiz malzemelerden kasalar yapıyorlar. Kısa ömürlü güç kaynakları derken bilgisayara geçmiş olsun demiş oldun bile. Power Boost bu forumda zaten önerilmez. Kalitesiz bir markadır. Umarım anlıyorsundur. :)

RGB var RGB. En az +20 FPS demek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı