Mesh sistem bağlantı kopuyor

Nurse

Kilopat
Daha fazla  
TP-Link M4 mesh sistem aldım 2 adet olanından. İkisini de bağladım ancak kısa süre sonra bağlantı kopuyor ve ışıklar kırmızı olarak yanıyor. Modemim TT'nin verdiği modem. 100 MB fiber internet kullanıcısıyım. Arka odada Wi-Fi çekmiyor diye aldım ama sonuç alamadım. İyi bir modem mi alıp denesem bu sorun neden kaynaklı olabilir?

TP-Link M4 mesh sistem aldım 2 adet olanından. İkisini de bağladım ancak kısa süre sonra bağlantı kopuyor ve ışıklar kırmızı olarak yanıyor. Modemim TT'nin verdiği modem. 100 MB fiber internet kullanıcısıyım. Arka odada Wi-Fi çekmiyor diye aldım ama sonuç alamadım. İyi bir modem mi alıp denesem bu sorun neden kaynaklı olabilir?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjZypDup--HAxU3S_EDHRevKDgQww8ImQo&adurl= hocam 2 senedir kullanıyoruz evde internet hızını olduğu gibi yansıtıyor öneririm.

modeme bağlanıyor bu dimi?

doğrudan prize takıp wifi ile modeme bağlanıyor ve biz de buna mı bağlanıyoruz wifi ile ? Herhangi bir kablo durumu var mı?
hocam prize takıyoruz sonra mi home adlı uygulamayı indiriyoruz bu sırada telefonumuz wifi ye baglı olmalı uygulamadan modem ile eşleştiriliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlerken yapabilirsiniz

modeme bağlanıyor bu dimi?

doğrudan prize takıp wifi ile modeme bağlanıyor ve biz de buna mı bağlanıyoruz wifi ile ? Herhangi bir kablo durumu var mı?
piyasadaki en iyi menzil genişletici şuanda bu 80 mbps internet hızımız var 70 ten aşagıya vermiyo cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı