Mesh sisteminden kablolu bağlantı alınır mı?

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, uzun araştırmalar sonucu bana en uygun bağlantının mesh sistemi olduğunu fark ettim ve kesinlikle karar verdim ancak kafama takılan bir şey var. M4 ikili mesh sistemi alıp modemi oturma odama ana Meshi de tabii ki modemin yanına doğal olarak, diğer mesh cihazını da evimin diğer ucundaki çalışma odama koyacağım buraya kadar sorun yok. Sorum şu odama koyacağım o diğer cihazın arkasındaki Ethernet portundan PC'ye kablolu bağlantı sağlanabilir mi yoksa o portlar modeme bağlamak için mi sadece? Wi-Fi niye kullanmıyorsun diyen arkadaşlar için masaüstü bilgisayarımdaki adaptör berbat bir adaptör çok çektim o yüzden kabloya geçmek istiyorum artık.

aynı soruyu bende merak ediyorum. Evin ortasından kablo geçmesine hanım izin vermiyor. Evde mesh sistem var. Modem salonda. Mesh'lerden biri benim çalışma odamda. Çalışma odasındaki mesh cihazından lan kablosu ile bağlansam wifi den iyi olur mu? Yoksa modemden cat6 bağlamak kadar sağlıklı olmaz mı?

Aynı soruyu bende merak ediyorum. Evin ortasından kablo geçmesine hanım izin vermiyor. Evde mesh sistem var. Modem salonda. Mesh'lerden biri benim çalışma odamda. Çalışma odasındaki mesh cihazından lan kablosu ile bağlansam Wi-Fi'den iyi olur mu? Yoksa modemden CAT6 bağlamak kadar sağlıklı olmaz mı?

Gecikme hızı olarak kablo çok daha iyi performans verir hız kaybını minimumda tutmak için Wi-Fi 6 ile mesh sistemi kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı