80 binde, 2020 model Dacia Duster alınır mı?

Makaleler
3
Araca sempati duydum. Serviste ekran taktırılmış. Sorunsuz kusursuz boyasız değişensiz bir araç. 1.5 motor dizel 4x2 versiyonunu alacağım.

Bütçe 1 milyon, en fazla 1.1 milyona çıkar daha da çıkamaz ne yazık ki.

Arkadaş ile anlaştık birkaç güne aracı buraya sürüp getirecek. Araba 80 bin kilometrede kusursuz, 2020 model. Ne dersiniz doğru bir karar mı?

Fiat Egea, VW Passat, Audi A3 gibi seçeneklerin farkındayım fakat ailem ısrarla yüksek, SUV araba istiyor. Bundan başka temiz seçenek bulamadım. Juke'lerin tipini beğenmiyorlar.

Araca sempati duydum. Serviste ekran taktırılmış. Sorunsuz kusursuz boyasız değişensiz bir araç. 1.5 motor dizel 4x2 versiyonunu alacağım.

Bütçe 1 milyon, en fazla 1.1 milyona çıkar daha da çıkamaz ne yazık ki.

Arkadaş ile anlaştık birkaç güne aracı buraya sürüp getirecek. Araba 80 bin kilometrede kusursuz, 2020 model. Ne dersiniz doğru bir karar mı?

Fiat Egea, VW Passat, Audi A3 gibi seçeneklerin farkındayım fakat ailem ısrarla yüksek, SUV araba istiyor. Bundan başka temiz seçenek bulamadım. Juke'lerin tipini beğenmiyorlar.

Hocam ideal bir araç diyebilirim. Beklentiniz çok yüksek olmasın. Yalıtım ve konfor konusunda segment araçlarına kıyasla maalesef yetersiz.
Ortalama beklentileri olan kullanıcılar için iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı