Meslek alan seçimi

İyi olduğun alanı seç eğer hedefin yoksa.
Ben sözelci olmama rağmen çok kaliteli (!) eğitim sistemimiz yüzünden sayısal seçeceğim; hallederim umarım 😏.
Ama işte seçtikten sonra değiştirme olayında daha da zorlancağımızı tahmin ediyorum. O yüzden kesin bir karar vermek istiyorum.

Ama işte seçtikten sonra değiştirme olayında daha da zorlancağımızı tahmin ediyorum. O yüzden kesin bir karar vermek istiyorum.

Hocam aslında sayısal seçince sayısal ders ağırlıklı, sözel seçince sözel ders ağırlıklı, eşit ağırlıkta eşit ağırlıklı ders işliyorsunuz :).Yani sadece ders sayıları değişiyor. Ve siz sayısal seçip sınavlarda sözel kısımdan iyi net çıkarıp, sayısal kısmın da yardımıyla iyi bir puan alıp sözel bölümden mezun olup bir Türkçe öğretmeni olabilirsiniz.

Hocam aslında sayısal seçince sayısal ders ağırlıklı, sözel seçince sözel ders ağırlıklı, eşit ağırlıkta eşit ağırlıklı ders işliyorsunuz :).Yani sadece ders sayıları değişiyor. Ve siz sayısal seçip sınavlarda sözel kısımdan iyi net çıkarıp, sayısal kısmın da yardımıyla iyi bir puan alıp sözel bölümden mezun olup bir Türkçe öğretmeni olabilirsiniz.
Dedikleriniz çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim. Öğretmenlerimle konuşup karar vericem. Çok teşekkür ederim. 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı