Kesinlikle Anadolu Liselerinden daha iyidir. Üniversite okuyamazsın diyen herkes yalan söylüyordur. Beni kandırdılar. Bir nesile anadolu lisesi daha iyi üniversite geleceği için daha iyi diye kandırıp bizleri anadolu liselerine gönderdiler. Biz de sevindik oh ne güzel anadolu tutturduk diye. Mezun olduktan sonra iş işten geçti. Meslek lisesindeki çocuklar meslek öğrenip pratik kazandılar, beyinlerini boş bilgilerle doldurmadılar, geleceklerini garantiye aldılar meslek konusunda. Biz 4 yıl boyunca boş bilgilerle beynimizi doldurduk, 4 yılın sonunda tüm bilgileri unutup üstüne dershaneye yokluktayken para bağlayıp COVID-19 yüzünden de sınavlara çalışamadık, dershaneye verdiğimiz para da boşuna gitti. Meslek lisesindeki bir öğrenci istediği gibi üniversite sınavına çalışır girer, anadoluya giden de çalışır girer. Tek fark meslek lisesindeki adamın işe girebilme garantisi var. Yok adam bıçaklama, uyuşturucu, kavga gürültü eskisi gibi yok ama lisesine göre de değişir. Bunlar anadoluda da olabiliyor. Çok güzel meslek liseleri de var. Benim şimdiki aklım olsaydı puanım Borusan meslek lisesine yetiyordu. Gül gibi okuldu gider okurdum.