Meslek lisesi bilişim bölümü iyi mi?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, 9.sınıf'a geçtim. LGS'den düşük aldım, kaydırma falan yaptım ve zor geçti, çalıştığım halde OBP ile tercih yaptım, ben de ilk başta Anadolu istiyordum, yazdım tercihlere maalesef çıkmadı. sonra diğer tercihlerde de Anadolu ve meslek lisesi falan yazdım, çıkmadı, en son açıkta kaldığım için kaymakamlığa gittim en yakın ve boş olan imam hatip vardı, orayı yazdım oraya gittim. 2 hafta oradaydım ve ticaret meslek bilişimde boş yer vardı, başvurdum ve onaylandı başvurum. bölümünde en düşük 80 OBP'li öğrenci var, geri kalan 80 ve 80'in üstü. benim OBP 85, bilgisayarı seven biriyim, bölümüm ticaret meslek bilişim, Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni okuyan kuzenim bile meslek lisesi önerdi. sizce nasıl bilişim, zor mu kolay mı? fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 9.sınıf'a geçtim. LGS'den düşük aldım, kaydırma falan yaptım ve zor geçti, çalıştığım halde OBP ile tercih yaptım, ben de ilk başta Anadolu istiyordum, yazdım tercihlere maalesef çıkmadı. Sonra diğer tercihlerde de Anadolu ve meslek lisesi falan yazdım, çıkmadı, en son açıkta kaldığım için kaymakamlığa gittim en yakın ve boş olan imam hatip vardı, orayı yazdım oraya gittim. 2 hafta oradaydım ve ticaret meslek bilişimde boş yer vardı, başvurdum ve onaylandı başvurum. Bölümünde en düşük 80 OBP'li öğrenci var, geri kalan 80 ve 80'in üstü. Benim OBP 85, bilgisayarı seven biriyim, bölümüm ticaret meslek bilişim, Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni okuyan kuzenim bile meslek lisesi önerdi. Sizce nasıl bilişim, zor mu kolay mı? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Hayırlısı olmuş hocam sizin için evet bilişim bölümü iyidir yazılım mühendisliğine kadar gidebilirsiniz.

9. Sınıfta puanlı bilişimdeydim 10. Sınıfta (10. Sınıfım) Anadolu'ya geçtim. Ama benim bilişim ile ilgili bir hedefim yoktu. Senin varsa iyi yetiştirir, ama üniversite de bilişim hariç bir bölüm düşünüyorsan bulaşma.

9. sınıfta puanlı bilişimdeydim 10. sınıfta (10. sınıfım) Anadolu'ya geçtim. Ama benim bilişim ile ilgili bir hedefim yoktu. Senin varsa iyi yetiştirir, ama üniversite de bilişim hariç bir bölüm düşünüyorsan bulaşma.

Makine düşünüyorum yüksek puanlı üniversitelerde 2 yıllık.

Sizce nasıl hocam bu bölüm @333365.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı