Meslek lisesi nasıl bir yer?

Alkole asla bulaşma kızların bir kısmı istanblue falan içiyordu ben alkole karşıyım sigara o kadar şey değil de.

Refah yeniden refah partisi anlamında arkadaşım ağır zafer partili yani ideolojik olarak hani RTE kazandı ya kafasını şişirmiştim. Diğer dediklerin de doğru fazla yakın olmaman lazım.

Gıcık olmuş arkadaşın sana

Eğer zayıf biriysen hayatının en aksiyon dolu yıllarını geçirebilirsin ama öyle böyle aksiyon değil bildiğin tır taşımış gibi. Ergenliğin zirve yaptığı döneme denk geliyor lise, herhalde daha da anlatmama gerek yok. İyi bir meslek lisesine gidilir ama artık 10 tane tercih yapıp 10 tanesinde de meslek kazanan ve zorunluluktan okula giden tiplerle takılırsan orası Allah kerim gibi duruyor.

Bende liseye bu sene geçtim Anadolu lisesi 400 puanla bursa da bir lise okul güzel diyorlar bakalım artık

Her şeyin hayırlısı arkadaşlar

Hocam puanı yüksek keko tipler yokmuş en yakın arkadaşım dedi zorbalık falan yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…