Meslek lisesi nasıl bir yer?

Arkadaşlar Anadolu lisesinde de meslek de de düz lise de de sigara içen olacak. Fen lisesi okuyanlarda biraz ineklik oluyor onlar içmez ders çalışmaktan.

Hocam mesajlarınızdan yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum ama büyüksenizde amenna yanlış anlamayın ama öyle bir kural mı var ben çok okulu salan müdürlerde gördüm disiplinli müdürlerde gördüm aralarında çok fark vardı disiplin eğitim ne kadar iyi olursa o sınıf o kadar temiz olur.

Ortaokul zamanları daha güzeldi geyik ortamı olsun her ortamı ayrı güzel

Hocam mesajlarınızdan yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum ama büyüksenizde amenna yanlış anlamayın ama öyle bir kural mı var ben çok okulu salan müdürlerde gördüm disiplinli müdürlerde gördüm aralarında çok fark vardı disiplin eğitim ne kadar iyi olursa o sınıf o kadar temiz olur.
10. sınıfım.

Obp puanımı 80
Evet

80 puanla alıyor bizim sağlık lisesi zorbalık var. Bıçaklanma var kelebek taşıma var sigara satıcılığı var. Neler neler var ben kimseyle bu yüzden konuşmuyorum vallahi takarlar.

Bizim ortaokulda temizlikçi temizlik dolabının içinde döner bıçağı bulmuştu kolum kadar

Bizimki kendine disiplinli sabah 6.30 da okula gelen müdür mü olur. Sert ama okul da zeki.

Öğrenciler uymadıktan sonra istediğin disiplini kur elinde kalır.

Bununda çok basit yöntemi var sınıftan atarsın okuldan atarsın uyarırsın o çocuk dinlemiyorsa seni zaten sal gitsin. Senin anlattığını dinlemiyorsa bu bir problem değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı