Meslek lisesinde "alana yerleşemedeniz" mesajı

kızılokwawe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, bu sene 9.sınıfa geçtim alan seçimleri yapıldı ve, bugün açıklandı baktığımda "tercihlerinizden hiçbirine yerşemediniz" mesajı aldım fakat benden OBP'si düşük olan kişi alana yerleşmiş şimdi ne yapcağım?

Benim 9. sınıf dönemimde rastgele alanlara yerleştirmişlerdi. Bütün alanları gezdirip tanıtıp bize alan seçimi yaptırmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hafta sonra alanlarımız belli olmuştu ve o alandan devam etmiştik. Sizinde öyle olabilir mi?

Benim 9. sınıf dönemimde rastgele alanlara yerleştirmişlerdi. Bütün alanları gezdirip tanıtıp bize alan seçimi yaptırmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hafta sonra alanlarımız belli olmuştu ve o alandan devam etmiştik. Sizinde öyle olabilir mi?

Hocam garip kısmı arkadaşlarım istediği bölüme yerleşmiş ben tek açıkta kalmışım en düşük OBP'li arkadaşım bile yerleşmiş yarın gideceğiz ama o zamana kadar çok kontenjan kalmadı istediğim bölüme. Okulun hatası yok mu?

Hocam garip kısmı arkadaşlarım istediği bölüme yerleşmiş ben tek açıkta kalmışım en düşük OBP'li arkadaşım bile yerleşmiş yarın gideceğiz ama o zamana kadar çok kontenjan kalmadı istediğim bölüme. Okulun hatası yok mu?
Yani hocam aynısını bende yaşadım maalesef. Torpil mi var bilmiyorum kafalarına göre yerleştiriyorlar :D

Ailenizle konuşmaya gidebilirsiniz bu arada, belki işe yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı