Meslek lisesinde argon kaynağı bölümü var mı ve meslek lisesinde aylık para alıyor muyuz?

Metal bölümünün içinde vardır ama liseye bağlı tig kaynağı pahali olduğu için her yerde yok maalesef. Para almıyorsun 12.sinifta stajdan para alıyorsun o da askeri ücretin 3/1.

Metal bölümünü öneririm iyi bir hoca gelirse mezun olunca 40k dan aşağı almazsın.

Stajda asgari ücretin 3/1'i kadar alıyorsun, ayrıca piktes projesi kapsamında aylık 1250₺ bir para da alıyordum.

Stajda asgari ücretin 3/1'i kadar alıyorsun, ayrıca piktes projesi kapsamında aylık 1250₺ bir para da alıyordum.

9.sınıfta maaş alabilir miyim yani.

Metal bölümünün içinde vardır ama liseye bağlı tig kaynağı pahali olduğu için her yerde yok maalesef. Para almıyorsun 12.sinifta stajdan para alıyorsun o da askeri ücretin 3/1.

Metal bölümünü öneririm iyi bir hoca gelirse mezun olunca 40kdan aşağı almazsın.

Tig kaynağı yok ise hangi kaynak türünü önerirsiniz.

9.sınıfta maaş alabilir miyim yani.

Tig kaynağı yok ise hangi kaynak türünü önerirsiniz.
9.sinifta okulda maaş alamazsın, ancak yazın proje yaparlarsa orada çalıştırıp az bir şey para verirler tavsiye ederim bunu büyük şans. Hepsini öğretiyorlar diye biliyorum imkanları varsa tig yoksa gazaltinda gelişmenizi tavsiye ederim her yer gazaltina geçti artık.

9.sinifta okulda maaş alamazsın, ancak yazın proje yaparlarsa orada çalıştırıp az bir şey para verirler tavsiye ederim bunu büyük şans. Hepsini öğretiyorlar diye biliyorum imkanları varsa tig yoksa gazaltinda gelişmenizi tavsiye ederim her yer gazaltina geçti artık.

Çıraklıkta kaynak var mıdır acaba meslek lisesinde eğer tig kaynağı yok ise çıraklığa geçip oradan da gaz altı kaynakçılığını yaparım.

9.sinifta okulda maaş alamazsın, ancak yazın proje yaparlarsa orada çalıştırıp az bir şey para verirler tavsiye ederim bunu büyük şans. Hepsini öğretiyorlar diye biliyorum imkanları varsa tig yoksa gazaltinda gelişmenizi tavsiye ederim her yer 9.sinifta okulda maaş alamazsın, ancak yazın proje yaparlarsa orada çalıştırıp az bir şey para verirler tavsiye ederim bunu büyük şans. Hepsini öğretiyorlar diye biliyorum imkanları varsa tig yoksa gazaltinda gelişmenizi tavsiye ederim her yer gazaltina geçti artık.

Tahmini ne kadar miktar veriyorlar projelerde aklımda bilgisayar almak var da.

Ben 2023 mezunuyum biz de argon vardı tekirdağ'dayım döner sermaye var ise bir şeyler üretip satar okul

Biz okulda argon kaynağı gördük ama stajda öğrendim okulda güzel öğrenemedim argon öğren bence en zor o

Biz okulda argon kaynağı gördük ama stajda öğrendim okulda güzel öğrenemedim argon öğren bence en zor o

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı