Meslek lisesinde iyi bir üniversite kazanabilir miyim?

Arkadaşlar meslek lisesini bırakmadan temel derslerin olduğu bir dershaneye gideceğim. İyi bir dershane okul çıkışları her gün neredeyse iyi bir üniversite kazanabilmek mümkün mü Ayrıca stajyer olarak işe gideceğim o işleri iptal etme şansım var mı açık lise önermeyin rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı b*kun laciverti ama daha kıvamlı.
Üni kazansanda bu ülkede pek bişey değişmiyor zaten bence sen Work and Travel. Greencard tarzı işlere odaklan.

Aynı b*kun laciverti ama daha kıvamlı.
Üniversite kazansanda bu ülkede pek bir şey değişmiyor zaten bence sen Work and Travel. Greencard tarzı işlere odaklan.

Açıkçası hayalim en azından muhendis olmak o yüzden okumak istiyorum adı üniversite okumuş olsun muhendis olsun yeter bana :D Türkiye'de kalırsam o mesleği yaparım.

Arkadaşlar meslek lisesini bırakmadan temel derslerin olduğu bir dershaneye gideceğim. İyi bir dershane okul çıkışları her gün neredeyse iyi bir üniversite kazanabilmek mümkün mü Ayrıca stajyer olarak işe gideceğim o işleri iptal etme şansım var mı açık lise önermeyin rica ediyorum.
Sana bağlı, normalden çok çalışman gerekecek çünkü hem staj yapacaksın hem de okul ortamı derse çok uygun olmadığından. Dershane sana faydalı olur konuları önden işleyerek gidersiniz lakin dershaneyi size tüm konuyu anlatacak şekilde düşünmeyin. Size konuyu az ve öz şekilde önceden anlatacaklar gerisini siz okuldaki hocanızdan alarak tamamlayacaksınız.

Objektif ol ve yapabileceğini düşünüyorsan böyle devam et sonunda başarılı olursun. Yapamam diyorsan ise okulunda devam et. Stajdan sonra fabrikalarda vs. Usta başı olarak filan çalışabilirsiniz. Maaşları da fena değil.

Açıkçası hayalim en azından muhendis olmak o yüzden okumak istiyorum adı üniversite okumuş olsun muhendis olsun yeter bana :D Türkiye'de kalırsam o mesleği yaparım.
Üniversite okumuş olmak bir işe yaramıyor dostum bu arada 84 yaşında ki babannen dışında artık kimse bunu umursamaz ve Türk Üniversitelerinin Diplomaları Tuvalet kağıdından daha değersiz ve prestijsiz.
Mühendislik de basit bir şey değil bence kariyer konusunda ne istediğini biraz daha düşünmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı