Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Nakil Verme

The Dawnguard

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, benim TEOG'dan aldığım puan 325 ve gitmek istediğim Anadolu Lisesinin puanı benim puanımdan düşük, yani her türlü gidebiliyorum. Fakat sorum şu, ben 9. sınıf öğrencisiyim ve Meslek Lisesinde okuyorum. Daha alan seçmedim. Benim amacım Anadolu Lisesi'ne geçip dil okumaktı. Birkaç yerde okuduğuma göre Meslek Lisesinden Anadolu Lisesi'ne nakil verilemiyormuş. Geçen günlerde bizim hoca Meslek Lisesinde alan seçtiğiniz zaman Anadolu Lisesine geçemiyorsunuz, sadece seçtiğiniz alan gitmek istediğiniz okulda var ise gidebiliyorsunuz, dedi. Bu da demek oluyor ki alan seçtikten sonra Meslek Liseleri arasında geçiş yapabiliyoruz. Peki sorum şu, ben Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine bölüm seçmeden şu an geçebilir miyim? İlginiz için teşekkürler :)

Edit: Moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz. Müdür yardımcısına gittim sordum ve bana yaz tatilinin başlangıcında ya da Temmuz ayında gel senin nakil işlemini yapalım dedi. AMP veya ATP seçmem durumunda da hiçbir değişiklik olmuyormuş. Yani yine bölüm seçmeme rağmen nakil verebiliyormuşum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı