Fatih H.

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi veya Marmara Üniversitesi'nde eğitim almak istiyorum ancak meslek lisesi mezunu olduğum için bunu başarabileceğimi sanmıyorum. Bu yıl Fen Bilimleri'nin kursuna gideceğim ve haftada dört gün olacak şekilde sabah 8'den 12'ye kadar ders, devamında 16'ya kadar test çözümü olacağını söylediler. Sizce faydası olur mu? Sayısal derslerini seviyorum ama doğru düzgün öğreten olmadı.
 
Kendine güzel bir hedef koymuşsan, bu sene iyi bir hazırlık yaparsan ve hevesli olursan başaramayacağın hiçbir şey yok. Yalnız diploma notun yüksek olmalı; yüksek ise işin kolay ancak değilse biraz seni zorlayacak. Ama iyi bir disiplin ve azimle ITÜ; Yıldız Teknik veya Marmara Üniversitesi'ne girersin. Sana çalışmalarında başarılar.
 
Çoban bile tıp kazanabiliyorken kendine bir sınır çizmek mantıklı değil. Disiplinle yaparsın. Antremanlarla matematik tarzı şeyler kullan kurs karşına zor sorular çıkarabilir moralin bozulmasın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı