Meslek lisesine gitmeli miyim?

Olur hocam güzel mi? Meslek garantisi var mı yurt dışında? Sanayide para var mı hocalar iyi midir?

Hangi bölümdesiniz hocam? @nedensevilmedik

Öncelikle birkaç hoca dışı hocalar genç anlayışlı ve iyi insanlar sanayide kesinlikle para var yurt dışında olmasa da sanayide meslek garantisi var mezun olduktan sonra iş yeri açma belgesi veriliyor okul genel olarak güzel ama yorucu öğlen gayet leziz ve güzel yemekler çıkıyor su doldurabileceğin sebiller var spor salonu halı saha basket sahası tiyatro gibi birçok etkinlik var şu an bir gezi var harward ile 750 euro galiba yurt dışı ben makine ve tasarım bölmündeyim.

Öncelikle birkaç hoca dışı hocalar genç anlayışlı ve iyi insanlar sanayide kesinlikle para var yurt dışında olmasa da sanayide meslek garantisi var mezun olduktan sonra iş yeri açma belgesi veriliyor okul genel olarak güzel ama yorucu öğlen gayet leziz ve güzel yemekler çıkıyor su doldurabileceğin sebiller var spor salonu halı saha basket sahası tiyatro gibi birçok etkinlik var şu an bir gezi var harward ile 750 euro galiba yurt dışı ben makine ve tasarım bölmündeyim.
Yurt dışında sanayi parası güzel midir hocam ATP misiniz?

Tabii ki güzeldir tam net bir şey söyleyemiyeceğim ama 2 yıl önce buradan mezun olup bakkal açanda var düşük gelirli 80 90 milyar alan adamda lise muadilleri arasında çok üstün AMPyim.
İzmirden mi geldiniz hocam hangi ortaokuldan? Nakil deneyince gelirsem konuşuruz isterseniz. Kaçıncı sınıftasınız?

Ben Anadolu lisesindeyim ileride çevirmen olmak istiyorum bir sürü dilde. Arkadaşım bana meslek lisesine gel diyor. Manisa mostem lisesi'ne gitmeli miyim? Çevirmenlik için? Yurt dışında da üniversite okumak istiyorum aslında ama gitmeli miyim?

Sana, mesleğe git açıkta kalmassin A101'de calismazsin diyenleri dinleme çünkü meslek okuyorum ve staj zamanına kadar güzel staj zamanı pişmanlık basıyor insanı keşke meslek yazmasaydim diye mesela perşembe günü eve 12 de geldim direkt uyudum yarın tekrar işe gittim ayrıca staj yaptığım yerde ne eldiven, ne ucu demir ayakkabı, ne yemek parası veriyor, ne yelek veriyor işe girmeden önce sana tulum ayarlarım 2 gün çalışır 1 gün ofiste beklersin demisti şimdi 3 gün boyunca çalışıyorum tulumda ayarlamadi bir de cumartesi gel diye zorluyor ben gitmiyorum okulda koordinatör hocayla konuştuk bunları yemek parası vermiyor deyince hoca şaşırdı senin staj gördüğün yeri alan sefiyle bir konusacağım dedi gitme mesleğe ustalar gecelere kadar çalışıp 60k alsa neye yarar kendine zaman kalmıyor. Ayrıca üniversiteye çalışayım diyorsun o kadar çok zorlanıyorsun ki hocalar adamakıllı ders bile anlatmıyor meslek te.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı