Meslek sahibi insanlar Türkiye'de rahat yaşıyorlar mı?

Kendini geliştirip mezun olmuş bir bilgisayar mühendisi en az 8K maaşla işe başlar o yüzden.

Türkiye'de 8K alabiliyorsa yurt dışında daha fazlasını alır. Neden kalsın ki? Tamam ülkesi olduğu için kalmak isteyebilir. Ama hepimiz insanız. Kazancımızıda düşünürüz. Beyin göçünden bihabersiniz anlaşılan.
 
Abi siz yorumuma neden gülücük atıyorsunuz? Millet 19 yaşında 13 bin TL maaşla çalışıyor. İlla insanlarla sizi tanıştıralım mı? Bordro mu atalım?
Köpek gibi kodlama çalışacaksın, maaşını alacaksın. İş bu kadar basit.
 
Kıyı kesimlerine gidin arkadaşlar. Adamlar yazlık evlere 1 milyon TL ve üzeri para istiyorlar. İnanmıyorsanız gidin bakın.
 
Ülkenin büyük kısmının alım gücü düşük. İstediği zaman cep telefonu/bilgisayar gibi 21. yüzyılın ihtiyaçlarını karşılayabilenlerin oranı az. Doğru düzgün giyim ya da dengeli beslenme ihtiyaçlarını bile karşılayamayan milyonlarca insan var.
 
Son düzenleme:
Ülkede ki tüm öğretmenler mükemmel eğitim verse maaş 10k mı olacak? Milletvekilleri mükemmel çalıştıkları için mi 25k alıyorlar. Üzücü bir düşünce yapısı umarım kötü bir tecrübeyle düşüncen tam tersine dönmez.

Ben milletvekilleri hak ediyor demedim ki çarpıyorsunuz şu anda.
 
Kim o? Hangi şirkette çalışıyor?
Sana sadece GoLang geliştirdiğini. Söyleyebilirim. Bilindik bir şirket değil.
Arkadaşımın ismini burada yazamam kusura bakma.
Kim o? Hangi şirkette çalışıyor?

İnanmamda inanmasanda gerçekler böyle. Mesela junior title sahip bir yeni mezun düşün. Bu adam 4000'e de çalışır, 8000'e de. Bu kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı