Meslek seçimi

LGS'min kötü geçeceğini biliyorum bari o kötü anlardan sonra güzel vakit geçireyim diye söyledim :)
Çarpma ve Bölme üzerine çalışmaya başladım.9 gün sonra görüşürüz konuda tekrardan :)
Konuyu hortlat. Bakalım ne yapıcaksın.

Sonuçlar açıklandı 230 almışım. 10 tane matematik sorusu salladım 12 matematik yanlışım var. Şimdi benim bütün gelecek hayallerim söndümü sizce.

Sonuçlar açıklandı 230 almışım. 10 tane matematik sorusu salladım 12 matematik yanlışım var. Şimdi benim bütün gelecek hayallerim söndümü sizce.

Sayısal bölümünde ki matematik gibi bir dersin sorularını salladığınız için sizi tebrik ederim. 10 tane sallarken aklınızdan ne geçti anlamadım. Resim yeteneğin var ise, görsel sanatlar okuluna gidebilirsin. Okul notların iyi ise, okul not ortalaması ile öğrenci alan bir okula gidebilirsin. 230 açık konuşayım kötü bir not. Yolun açık olsun.

Hocam yapabileceğiniz şey meslek liselerinde iş öğrenmek ondan sonra lise bitince 4 5 sene çalışın ailenizle kalın biriken paranızla kendi işinizi açın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı