Messi Inter Miami ile anlaştı

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Lionel Messi:
"Bazı oyuncuları satmaları veya maaşlarını kesmeleri gerektiğini duydum ve gerçek şu ki, bunu yaşamak veya bunlarla bir ilgim olmasını istemedim." resmi olarak Messi Amerika'nın bir takımı ile anlaştı. Herkes Barcelona bekledi ama Barcelona ona resmi bir evrak bile göndermemiş. Lionel Messi:
"Kariyerimi bitirmek için ihtiyacım olan tek şey dünya kupasıydı." Kısacası hayat bitti.

images (76).jpeg

Messi Barcelona'ya hayatını verdi, çocukluğunu verdi, Barcelona onu önemsemedi bile. Kimseye güvenmeyin, kimse sizden değerli değildir örneğidir.

images (78).jpeg

Inter Miami Amerikan bir futbol kulübüdür. Şu an ligde 16 sırada. David beckham futbol kulübünün başkanı ve Messi hayranı.

Messi'yi Avrupa'dan isteyen takım mutlaka olmuştur. Barcelona şu an la liga yönetimi ile cebelleşiyor. Bu kadar zor durumda Messi'yi alamazlar zaten.

City'e gitse pep guardiola bayram ederdi almak için her yolu denemiş hatta öyle bir haberler vardı ama adam Barcelona diyor başka bir şey demiyor.

Lionel Messi:
"Bazı oyuncuları satmaları veya maaşlarını kesmeleri gerektiğini duydum ve gerçek şu ki, bunu yaşamak veya bunlarla bir ilgim olmasını istemedim." resmi olarak Messi Amerika'nın bir takımı ile anlaştı. Herkes Barcelona bekledi ama Barcelona ona resmi bir evrak bile göndermemiş. Lionel Messi:
"Kariyerimi bitirmek için ihtiyacım olan tek şey dünya kupasıydı." kısacası hayat bitti.

Eki Görüntüle 1811545

Messi Barcelona'ya hayatını verdi, çocukluğunu verdi, Barcelona onu önemsemedi bile. Kimseye güvenmeyin, kimse sizden değerli değildir örneğidir.

Eki Görüntüle 1811561

Inter Miami Amerikan bir futbol kulübüdür. Şu an ligde 16 sırada. David beckham futbol kulübünün başkanı ve Messi hayranı.

Hocam senin platonik aşkına ne oldu durum nasıl gidiyor?
Instagram hesabın varsa derdini dinleyebilirim hocam.

Messi'nin Avrupa dışına çıkması, Ronaldo'nun Avrupa dışına çıkmasından daha çok üzdü. Bir Messi taraftarı olarak Barcelona'ya (tabii Beckham da böyle bir delikanlılık yaparsa) maaşını inter Miami ödeyecek bir şekilde 1 sene de olsa kalmasını isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı