Medimarkta var aslında ama fiyat 40 bin tl.Güvenilir olup olmadığına karar vermek sana kalmış. Ben bu şekilde satın aldım. Problem yaşamadım.
İstersen satın aldığım satıcının profilini gönderebilirim.
Eki Görüntüle 2106851
Çıkış fiyati $500, şu anki kurla 15250 TL olan bir cihaza 40 bin TL vermek istiyorsan verebilirsin tabi.Medimarkta var aslında ama fiyat 40 bin tl.![]()
Mağazalara tam olarak gelmemiş şuan sanırım. Bekleyesim de yok ama bilmiyorum. 40 bin tl verip almam zaten de.Çıkış fiyati $500, şu anki kurla 15250 TL olan bir cihaza 40 bin TL vermek istiyorsan verebilirsin tabi.
HTC Vive'nin kendi sitesinde 1000 dolara gözlük buldum. Oradan öylece sipariş versem 1000 dolar yani 30 bin tl den mi gelecek? Merak ettiğim için soruyorum.Meta Türkiye'ye resmi destek sunmadığı sürece mağazalara normal fiyatlarla gelmeyecek. Boşuna bekleme onun için.
Pardon, ilk diyişinde anlamamıştım da.Arda, gümrükten ticari olmadığı sürece €150 ve üstü ürünler geçmez. Gümrüğe takılır. O şekilde bir alışveriş yapamazsın.
Attığın linkten alamazsın. €150'yu geçiyor çünkü. Sahibinden'den alabilirsin. İthal edip satıyorlar oradan. Ben o şekilde satın aldım. Bir problem yaşamadım. İlla kredi kartıyla alacağım dersen de yine aynı mağazaların e-ticaret platformlarındaki mağazalarından alabilirsin. Karşıma çıkan ilk örnek: Meta Quest 3 128 GB VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü - PttAVM.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.