Meta Quest 3S nereden alınabilir?

slmbenrıfkı

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Zalman i3

Anakart: PRIME B460M-K

CPU: İ5 10400F 6 çekirdek

Ram 1: Kingston 8GB Hyperx 2133MHz
Ram 2: Corsair VENGEANCE LPX 8GB 2133MHz

GPU: RX 570 8GB 256-bit

PSU: Sharkoon SHP650 V2 650 W

SSD: Toshiba TR200 480GB

HDD: Samsung 500GB (Piyasadan kalkmış modelini bilmiyorum.)

Kasa Fanı: ZA1225CSL (4 Adet)

CPU Soğutucu: Kule fan model bilmiyom
Meslek
Elektrik elektronik
Hayırlı günler. Meta Quest 3S 128 GB almayı düşünüyorum Hepsiburada ve Trendyol'da 15-20k civarı bir fiyat 2. el temizleri 14-15k Meta'nın kendi sitesinde 3S 300 dolar 12K en mantıklısı Meta'nın sitesinden almak oluyor ama şimdi bu yurt dışından mı geliyor? Gümrüğe takılır mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Ben bu fiyatlandırmaları anlamadım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı günler. Meta Quest 3S 128 GB almayı düşünüyorum Hepsiburada ve Trendyol'da 15-20k civarı bir fiyat 2. el temizleri 14-15k Meta'nın kendi sitesinde 3S 300 dolar 12K en mantıklısı Meta'nın sitesinden almak oluyor ama şimdi bu yurt dışından mı geliyor? Gümrüğe takılır mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Ben bu fiyatlandırmaları anlamadım, şimdiden teşekkür ederim.
Yurtdışından direk alamazsınız. Akrabanız falan varsa ancak yanında getirebilir.

Almışken 3 almaya çalış ikinci elden derim, 3'ün lensleri aşırı iyi.

Evet çözünürlük olarak falan da iyi onu da inceledim bütçeyi tam ayarlarsam alabilirim.

Al buradan bence.

Mantıklı.

Yurt dışından direk alamazsınız. Akrabanız falan varsa ancak yanında getirebilir.

Hiç yok akraba ahbe.

Son düzenleme:
Nediyon kral sen.

Evet çözünürlük olarak falan da iyi onu da inceledim bütçeyi tam ayarlarsam alabilirim.

Mantıklı.

Hiç yok akraba ahbe.

İkinci el almaya çalış. Sıfır almaya değmez. Çoğu kişi 1 2 hafta kullanıp kenara atıyor. Almışken bir de link kablosuda alın bilgisayardan oynamak için.

İkinci el almaya çalış. Çoğu kişi 1 2 hafta kullanıp kenara atıyor. Almışken bir de link kablosuda alın bilgisayardan oynamak için.

1-2 hafta olur mu bilmem alma sebebim VR ile oynayabileceğim kütüphanemde 100'e yakın oyun var, 2-3 arkadaşımdada var onlarla oynarım diye düşündüm, link kablosuda var.

Son düzenleme:
1-2 hafta olur mu bilmem alma sebebim VR ile oynayabileceğim kütüphanemde 100'e yakın oyun var, 2-3 arkadaşımdada var onlarla oynarım diye düşündüm, link kablosuda var.

Aga VR hakkında konuşuyoruz kız diyorsunuz ben anlamadım.

1-2 hafta dememin sebebi 2. el satılanlar genelde aşırı az kullanılmış oluyorlar yani sıfır almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı