Meta Quest hakkında tavsiyeler

İkinci el sitesinde Quest 3 512GB 19-20 bin'e bulunabiliyor. Sizce fiyatı uygun mu fazla mı? 128GB olanı da 14-15 bine bulunabiliyor. Sıfır fiyatları 128 > 20 bin, 512 > 25-26 bin civarında. Ben 512GB Quest 3 almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
İkinci el sitesinde 512GB 19-20 bin'e bulunabiliyor. Sizce fiyatı uygun mu fazla mı? 128GB olanı da 14-15 bine bulunabiliyor. Sıfır fiyatları 128 > 20 bin, 512 > 25-26 bin civarında.
İkinci el dediğin açılmamış kutu mu?

Fiyat artmıyor 5-6 aydır sabit fiyat. Bende bu fiyata aldım..
Hocam ay başını bekliyorum artış olmaz umarım.
Birde, PC'ye bağlayıp GTX 960 ile Blood Trail'i test edeceğim kimi düşük ayarda oynarsın diyor kimi ekran kartı aldıktan sonra oyna diyor bir test edeceğim.

@Questerx Sarı sitedeki birkaç saat önceki en düşük ikinci el fiyatları söyledim. Yine aynı sitede 512GB kapalı kutu şu anda en uygun 20,500 TL'ye var ama ithal ürün. Yani 1 yıl garantisi mevcut. 128GB'lık olanın da kapalı kutusu 17-18 bin gibi bir şeydi.

Son düzenleme:
İkinci el sitesinde Quest 3 512GB 19-20 bin'e bulunabiliyor. Sizce fiyatı uygun mu fazla mı? 128GB olanı da 14-15 bine bulunabiliyor. Sıfır fiyatları 128 > 20 bin, 512 > 25-26 bin civarında. Ben 512GB Quest 3 almayı planlıyorum.

512 gb gereksiz.. 128 gb yeterli. VR oyunları ; çok fazla alan kaplamıyor.. En büyüğü 9-10 gb. Çoğu oyunda 3-4 gb civarı.. 512 gb a o parayı vermek yerine bobovr mini head seat alabilirsin.. Hali hazırda gelen kafa bandı berbat.

bobovr mini head seat prime deneme üyeliğiyle 1040 tl ye geliyor. Yurtdışında 30 dolar..

Son düzenleme:
512 gb gereksiz.. 128 gb yeterli. VR oyunları ; çok fazla alan kaplamıyor.. En büyüğü 9-10 gb. Çoğu oyunda 3-4 gb civarı.. 512 gb a o parayı vermek yerine bobovr mini head seat alabilirsin.. Hali hazırda gelen kafa bandı berbat.

bobovr mini head seat prime deneme üyeliğiyle 1040 tl ye geliyor. Yurtdışında 30 dolar..
Sana gereksiz gelebilir hocam. Herkesin kullanım alanı farklı. Benim izlediğim 4K film dosyalarının her biri 20-30GB. Ayrıca yeni Quest 4 en erken 2 yıl sonra çıkacakmış. Ve içerikleri devamlı geliştiriyorlar. Bugün 5-10 GB olan oyun dosyaları aylar sonra ikiye katlanacaktır. Zaten benim bunu alma amacım oyun değil, film izlemek. Ben genelde aldığım ürünleri ileriye dönük olarak alıyorum.

Quest 2 alma görüntü kalitesi resmen 720p-1080p arasında, ayarlarını yaptım 4k kadar çektim kalitesini gene aynı, ayarlarda çözünürlük bu 3840 x 2160, görünen 1080p

Bilgisayara taktım gene değişen birşey yok, belki aldığım kablodan kaynaklı ama ben memnunum değilim yani htc vr alsaydım daha iyiydi.

Quest 2 alma görüntü kalitesi resmen 720p-1080p arasında, ayarlarını yaptım 4k kadar çektim kalitesini gene aynı, ayarlarda çözünürlük bu 3840 x 2160, görünen 1080p

Bilgisayara taktım gene değişen birşey yok, belki aldığım kablodan kaynaklı ama ben memnunum değilim yani htc vr alsaydım daha iyiydi.
Sende Quest 3 var mı ? Deneyimlerini aktarır mısın, mesela kendi içinde hangi oyunları oynayabiliyorsun? Blade And Sorcery güzel görünüyor ama BloodTrail ve Pavlov gibi oyunlarda oynamak istiyorum düşük ayarlarda olsa. Malum GTX 960 eski bir kart, ancak Gt 1030 gibi dandik kartla bile bu VR oyunlarını açan insanlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat artmıyor 5-6 aydır sabit fiyat. Bende bu fiyata aldım..
Bunu diyene kadar adamlar 3s modeline geçmiş birde pahalıya satıyor.

Son düzenleme:
Sende Quest 3 var mı ? Deneyimlerini aktarır mısın, mesela kendi içinde hangi oyunları oynayabiliyorsun? Blade And Sorcery güzel görünüyor ama BloodTrail ve Pavlov gibi oyunlarda oynamak istiyorum düşük ayarlarda olsa. Malum GTX 960 eski bir kart, ancak Gt 1030 gibi dandik kartla bile bu VR oyunlarını açan insanlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu diyene kadar adamlar 3s modeline geçmiş birde pahalıya satıyor.

3s 2 ile 3 arasında bir cihaz. lensi 2 ile aynı.. görüntü kalitesi olarak düşük bir cihaz. quest 3 sahibinden de 18-19 a bulunabiliyor hala. yurtdışında quest 3 500 dolar 3s 300 dolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı