Çok eski be bende Phantom 5 var direkt ondan başlasam hikaye gider mi?
Çok eski be bende Phantom 5 var direkt ondan başlasam hikaye gider mi?
5.oyun zaten yarım kaldığı için çokta sıkıntı olmayacaktır herhalde. Zaten övenlerin hikâyeyi değil oynanışı övdüğünü gördüm o oyunda.Çok eski be bende Phantom 5 var direkt ondan başlasam hikaye gider mi?
Merhaba etrafımda MGS serisini öven birçok insan var ve bana sürekli MGS serisini sürekli övüyorlar, bende geçen günlerde MGS serisine başlayım dedim ve birinci oyunu açtım ama nedense oyunu oynayamadım oyun bana nebir bıçak verdi ne başka bir şey bende sürekli ölüp ölüp durdum sonra MGS'nin başka bir oyununa geçeyim dedim ve peace Walker'a geçtim ama yine aynı şeyi yaşadım oyun bana ne doğru düzgün bir bıçak ne de doğru düzgün susturuculu bir şey verdi yani benim bildiğim gizlilik görevlerinde (Call of Duty gibi oyunlardan bahsediyorum) şöyle olurdu oyun bana doğru düzgün bir bıçak veya susturuculu bir şey verir ve şuraya şuraya ve şuraya alarmı çalıştımadan bomba koy gel derdi, ama MGS de böyle bir şey yok MGS de bir kere sesizce adam öldürmek yok en fazla bayıltma var oda en fazla 3 dakika. Bana nasıl oynayacağımı öğretebilir misiniz?
Merhaba etrafımda MGS serisini öven birçok insan var ve bana sürekli MGS serisini sürekli övüyorlar, bende geçen günlerde MGS serisine başlayım dedim ve birinci oyunu açtım ama nedense oyunu oynayamadım oyun bana nebir bıçak verdi ne başka bir şey bende sürekli ölüp ölüp durdum sonra MGS'nin başka bir oyununa geçeyim dedim ve peace Walker'a geçtim ama yine aynı şeyi yaşadım oyun bana ne doğru düzgün bir bıçak ne de doğru düzgün susturuculu bir şey verdi yani benim bildiğim gizlilik görevlerinde (Call of Duty gibi oyunlardan bahsediyorum) şöyle olurdu oyun bana doğru düzgün bir bıçak veya susturuculu bir şey verir ve şuraya şuraya ve şuraya alarmı çalıştımadan bomba koy gel derdi, ama MGS de böyle bir şey yok MGS de bir kere sesizce adam öldürmek yok en fazla bayıltma var oda en fazla 3 dakika. Bana nasıl oynayacağımı öğretebilir misiniz?
anladım acaba bana mgs serisi hakkında azcık detaylı bir rehber yazabilirmisiniz özzeliklede 1. oyun hakkında (rica ediyorum zorunluluk olarak görmeyin lütfen)Silahlar spesifik konumlarda yerde item olarak bulunuyor sizin hatanız oyunda direk ilerlemek etrafı keşfederek ilerlerseniz silah ve susturucu bulabiliyorsunuz ayrıca hiçbir zaman bir seride sırf sıktı diye sırayı bozmayın.
Anladım acaba bana MGS serisi hakkında azıcık detaylı bir rehber yazabilir misiniz özzeliklede 1. oyun hakkında (rica ediyorum zorunluluk olarak görmeyin lütfen)
şu an bi taşınma sürecindeyim zamanım olunca istek atarımSilahlar spesifik konumlarda yerde item olarak bulunuyor sizin hatanız oyunda direk ilerlemek etrafı keşfederek ilerlerseniz silah ve susturucu bulabiliyorsunuz ayrıca hiçbir zaman bir seride sırf sıktı diye sırayı bozmayın.
Siz oyunu bayağı yanlış oynuyorsunuz kontrolleride kavrayamamışsınız akşam eve geçince yazarsınız Discord'dan şu an çalışıyorum. _ bedirhancolak _ alt çizgi ve bedirhancolak arasındaki boşluklar olmadan istek atarsınız.
tamam bilgi ve yardım severliğiniz için çok teşekkür ederim iyi günlerRehber biraz saçma kalır ama belki düşünebilirim dediğim gibi Discord'dan öğretebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.