Bir fikrim yok açıkçasıDoku kalitesini normal yapmama rağmen sıralı savaşa geçtiğimiz zamanda büyü ya da normal saldırı yap denilen yerler bende İngilizce. Nasıl düzelir?
Modu silmek için reloaded II denetim masasından kaldırmanız yeterli.Persona vari bir oyun evet orası doğru üst üste 2 oyunu oynadıysanız muhtemelen sıkacaktır.Elinize sağlık öncelikle. Oyunu 2 saat kadar oynadım ve şunu diyebilirim ki bu oyun bildiğin persona olmuş. Ne yazık ki Persona'dan bayan biri olarak bu oyuna da en fazla 2 saat dayanabildim. Modu silmek için ne yapmam lazım oyunu silmem yeterli mi?
Bu arada denetim masasında kaldırmak için Reloaded II yok. Setup kurulumu direkt masaüstüne yapıyor, yani klasörü manuel olarak silebiliyoruz ancak. Yanlışım varsa düzeltirsin.Modu silmek için reloaded II denetim masasından kaldırmanız yeterli.Persona vari bir oyun evet orası doğru üst üste 2 oyunu oynadıysanız muhtemelen sıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.