Mete Kayagil hakkında ne düşünüyorsunuz?

salihaaa

Femtopat
Katılım
5 Mayıs 2023
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi; çok garip bir eleman, ekşide hakkında konu açılmamış, garip olduğu kadar tehlikeli, çocukları davranışları ile manipüle edebilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Dediğiniz gibiyse izletmeyin. Ben agresif bir insanım çok ağır bir küfüre bile dayanırım ama egoya dayanamıyorum. Egoist insanlar resmen sabır testi.

Ben de agresif bir insanım. Ego cidden sabır testi, özellikle futbol maçları yaparken egoist insanlara tekme göz dalasım geliyor.
 
Ekran görüntüsü 2023-08-28 023736.png


Bu da attığı bir topluluğu 😃

1- Eleştiri prim mi oluyor? Hatalarını görmek istemiyorsan bu senin suçun, eleştiri yapanların değil.

2- İroniden anlasalar yine iyi. Geliyorlar Yorumlara "İsmi sudenaz olanlar üzgün..." diyorlar. Tabii üzgün, sırf isimden aldığınız hava yüzünden insanları rezil ediyorsunuz.

3- bayağı emek veriyormuşsun gerçekten. Arkaya internetten bir sınıf fotoğrafı indirip koy ve rol yap. Tüm karakterleri sırayla rollerini yapıyor sonra ise bir uygulamadan ayarlıyor. Pek emek yok sanki, ha?

4- Eleştirdiler diye dava açmak mı? Avukat ile hakimler bunlar ile uğraşmazlar diye düşünüyorum ama sen bilirsin.

5- Madem umurlarında değil, neden bu topluluğu atma gereği duydun? Umursamasaydın bence atmazdın.

Bir de fanları da "Arkandayız" diye yazmış... Hiç videolardan birini açıp izlememişler sanırım. Şahsen izlediğim her Mete Kayagil eleştirisinde prim kasma veya küfür gibi bir şey duymadım ve görmedim. Adama eleştiri yapan bile yok neredeyse! Ama sanki 30 kişi gelmişte küfür, hakaret, argo ne varsa demiş gibi konuşuyor.
 
Başlıkta da belirttiğim gibi; çok garip bir eleman, ekşide hakkında konu açılmamış, garip olduğu kadar tehlikeli, çocukları davranışları ile manipüle edebilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

1 haftada asgari ücretten fazla para kazanan erkeklerin kızlar gibi olabileceğini gösteren topitop elemanın teki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı