Elektronik Aula F75 Max 2.743 TL!

Makaleler
16
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Öyle aman aman bir indirim değil ama 2700 civarına alınabilir. Normal F75'ten tek farkı ekranı olması sanırsam.
Son 1 yıldaki fiyatlar şu şekilde:

1765459980403.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkez duyuyorum bu markayı. Güvenilir mi? Ve sessiz klavye arıyorum. Xpg summer blue var çok sesli daktilo gibi.

İlkez duyuyorum bu markayı. Güvenilir mi? Ve sessiz klavye arıyorum. Xpg summer blue var çok sesli daktilo gibi.
Leoborg Reaper switch'ler sessizdir. BU markayı duymayan kalmadı aslında. 2 senedir gümbür gümbür önce Temu kampanyasıyla TR'nin yarısı bu klavyeyi aldı. Sonra TR satıcıları da satmaya başladı. Özellikle Amazon. Alınır yani. Alacağın ses Switch'ten değil doğal olarak klavyede tuşların kendisinden gelir. Sizin konunuzu gördüm demin mavi switch varmış. Bunun onla alakası yok. Lineer yani sessiz switch'dir. Ama bir tuşa bastığınızda dibe indiğinde her zaman bir çarpma sesi gelir. BU klavyenin kasası plastik, gasket yapıda yani kasaya temas eden yüzeylerinde silikon ayaklar var board'un. Ayrıca içinde de 4 5 katmanlı sönümleme ve yumuşak hissiyat malzemeleri var. Ben 1 senedir severek kullanıyorum. Tavsiye de ederim.

Çok sessiz arıyorsanız membran ve laptop klavye tuşları gibi olanlara bakacaksınız.

Leoborg reaper Switch'ler sessizdir. Bu markayı duymayan kalmadı aslında. 2 senedir gümbür gümbür önce Temu kampanyasıyla TR'nin yarısı bu klavyeyi aldı. Sonra TR satıcıları da satmaya başladı. Özellikle Amazon. Alınır yani. Alacağın ses switch'ten değil doğal olarak klavyede tuşların kendisinden gelir. Sizin konunuzu gördüm demin mavi switch varmış. Bunun onunla alakası yok. Lineer yani sessiz Switch'dir. Ama bir tuşa bastığınızda dibe indiğinde her zaman bir çarpma sesi gelir. Bu klavyenin kasası plastik, gasket yapıda yani kasaya temas eden yüzeylerinde silikon ayaklar var Board'un. Ayrıca içinde de 4 5 katmanlı sönümleme ve yumuşak hissiyat malzemeleri var. Ben 1 senedir severek kullanıyorum. Tavsiye de ederim.

Tam tersi reaper switchler sesli fakat F75'in yalıtımından dolayı belli olmuyordu. Ki sesli diyenler de vardı F75'e rağmen.

Tam tersi reaper switchler sesli fakat F75'in yalıtımından dolayı belli olmuyordu. Ki sesli diyenler de vardı F75'e rağmen.
Clicky mavi switch'ten geçtiğinde sessiz hissettireceği kesin ama tabii ki ultra sessiz diyemem ama seni rahatsız etmeyecektir ve odada da seninle birlikte birisi kalmıyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. Bunun yanında low profile lineer switch klavyelere de bir göz atabilirsin ama bütçe daha fazla gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı