Metin 2 İçin Sistem Toplama

Verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkür ederim. Konu açılalı 6 ay gibi bir süreç geçti ve Metin2'ye cheat blocker isminde bir koruyucuyu devreye soktu. Bu yeni program işlemciyi çok fazla yormaya başladı. Eskiden 4 oyuna kadar açıp ekranda aktif olarak kullanırken şimdi 1 tane bile açıkken kasmalar başladı. Arkadaşlarımda da aynı problemler yaşanıyordu çözüm bulamadığımız için ve Metin2'ye gelen yeni güncellemeler sonrasında oyunda çok fazla farklılıklar olduğundan dolayı oyunu bırakma kararı aldık.
Not:Metin2'de hile kullanmadım eski yorumumda dediğim gibi Meley kesiyordum. Oynayan arkadaşlar bilir Meley için 16 hesap açmak gerekiyor.

Verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkür ederim. Konu açılalı 6 ay gibi bir süreç geçti ve Metin2'ye cheat blocker isminde bir koruyucuyu devreye soktu. Bu yeni program işlemciyi çok fazla yormaya başladı. Eskiden 4 oyuna kadar açıp ekranda aktif olarak kullanırken şimdi 1 tane bile açıkken kasmalar başladı. Arkadaşlarımda da aynı problemler yaşanıyordu çözüm bulamadığımız için ve Metin2'ye gelen yeni güncellemeler sonrasında oyunda çok fazla farklılıklar olduğundan dolayı oyunu bırakma kararı aldık.
Not:Metin2'de hile kullanmadım eski yorumumda dediğim gibi Meley kesiyordum. Oynayan arkadaşlar bilir Meley için 16 hesap açmak gerekiyor.
Kusura bakma özür dilerim aklım direk hileye gitti dediğin doğruysa affet dostum.

Metin2 oynayıp meley ve pazar kuran sağlam oyuncular 20 adet metin2 açma gereksinimi duyabiliyor her ne kadar küçük bir oyun desenizde 20 adet metin2 client i. Gta v den daha fazla sistemi yorar fakat ekran kartının bir hükmü yoktur z390 bir anakart 600 tl lik bir sıvı soğutma ve o.c 5ghz de. 6 cekirdek 6 sanal cekirdek olan i5 9600k alırsan 12 cekirdek 5.0ghz 20 tane acarsın çok rahat kasma donmada olmaz ekran kartı v.b metin2 onlardan anlamaz kullanmaz sadece işlemci ama 20 yada 15 icin iyi yüklenmen lazım ısınmasın ve o.c icin sıvı soğutma kullan i5 9600k muazzam bir işlemci bu iş icin

Oyuna gelen yenilikler ve iş yüzünden oyun oynamıyordum. Ancak bu sıralar sistem toplamak için rehberlere bakıyorum. Aklımda i9 10850k işlemcili bir sistem toplama var. Önerebileceğiniz fikirler varsa lütfen benimle paylaşınız.

Metin 2 sistem gereksinimleri

2003 yılında piyasaya sürülmesine rağmen her geçen gün popülerliğini arttıran Metin 2 oyunu günümüzde bile binlerce oyuncu tarafından oynanmaktadır. Peki Metin 2 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Metin 2 sistem gereksinimleri;

Metin 2 işletim sistemi (minimum)

• işletim sistemi: Windows 7, Windows 8 ve Windows 10.
  • işlemci: Pentium 3.1 GHz işlemci veya daha iyisi.
  • bellek: 512 MB.
  • ekran kartı: 32 MB veya 32 MB RAM'den daha yüksek.
  • Direct X: DirectX 9.0 desteği.
  • depolama: 2 GB.
Metin 2 işletim sistemi (önerilen)

• işletim sistemi: Windows 8 ve Windows 10.
  • işlemci: Pentium 4 3.1 GHz işlemci veya daha iyisi.
  • bellek: 1 GB.
  • ekran kartı: 64 MB veya 64 MB RAM'den daha yüksek.
  • Direct X: DirectX 9.0 desteği.
  • depolama: 3 GB.

Doğru internetten sistem gereksinimi olarak o görünüyor. Ancak sizin yazmış olduğunuz açıklama yıllar yıllar önce yazılmış bir yazıdır. Arkadaşımda i7 7700HQ işlemci olmasına rağrem 14 hesap açabiliyor. Lütfen konu hakkında bilginiz varsa yazınız. Ayrıca şuan elimde Core2 4300 işlemci bulunmakta ve 1 metin2'de işlemci kullanımı %100 oluyor. Dona dona yaklaşık 10 dakikada oyun açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı