emek server oynamıyacaksınız oyunda hile baya varMetin2 oynanır mı? Oyunda hile oyuncular var mı?
Konu ve bu mesajı görünce fena halde canım çektiSınava hazırlandığım için bırakmak zorunda kaldım ama aylardır hayalini kuruyorum oynanmaz mı
Az biraz para yatırırsanız ve oyunu biliyorsanız çok eğlenceli bence ama zaman da ayırmanız gerek.
Hile olarak ise eski hesaplarla girebildiğiniz marmara bagnajamu gibi sunucularda çok hile yok varsa da saklanıyorlar.
Yeni açılan eple girilen Ruby gibi sunucularda ise hiç hile yok ama bence oralara girmeyin Marmarada bir hesap açıp oynayın en güzeli orası.
Vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ben oyunu 1 yıl oynadım bırakınca tüm eşyalarımı 5000 TL'ye devrettim. Dediğin tür oyunlarda böyle bir şey mümkün değil.Zaman kaybı ve insanın ruhunu tüketiyor amaçsız vakit kaybı. MMORPG'ler bu dünyanın en kötü oyunlarıdır ne hikayesi var ne sistemi sadece zaman kaybı ve para sömürüsünden ibaret gidin RPG oyunlar oynayın hikayeli kafa dinleyin
5000tl 1yıl için oldukça az ve normal hayat standartları olan bir insan asla ama asla günde 5 10saat metin 2 oynayamaz.Vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ben oyunu 1 yıl oynadım bırakınca tüm eşyalarımı 5000 TL'ye devrettim. Dediğin tür oyunlarda böyle bir şey mümkün değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.