Metin2 için PC toplama

O oyun insanın hayatını karartır kardeşim çok uzun yıllar boyunca oynadım ondan bahsedince insanı yavaş yavaş hipnotize eden 1. köy müziği aklıma geldi şimdi o_O Ufak bir eleştiriden sonra şunu söylemeliyim Online oyunlar tek çekirdek performansına yüklenir. Doğru hatırlıyorsam E6600 ile 2008 yıllarında bu oyunu oynarken 1. köy e adım attığım da dar boğaz yaşıyordum işlemci yeterliydi ama oyuncu sayısı çok fazlaydı eğer o zamanlarda oynamadıysan kaç oyuncu olduğunu tahmin bile edemessin. Yeni sistem düşünürsen işlemci olarak AMD den uzak dur derim ekran kartı pek önemli değil Online oyunlarda
2008,den beri bende oynuyorum malesef bu oyunu yanlız tr bittiği için tr,nin %30 luk kısmı en azından pvp,ye geçmiş durumda. Şuanda bu durum ile karşı karşıyayım.
Metin 2'de 60 FPS kilidi var ve çok kalabalık alanlarda bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun senin internet bağlantının hızı, serverdeki lag gibi unsurlardan dolayı yinede kasmayı görüyorsun. Oyun 2004 çıkışlı eğer başka oyunlar oynamayacaksan çok fazla masraf etmene gerek yok. :)
İnternet hızımda herhangi bir sıkıntı yok.

O sistemle bir zahmet her şey kassın :D.
Bu nedenle technopat,a başvurdum. :)

O depolardan yürüyemezdik, şuan ise sinek avlıyorlar oyunda. :D

2008,den beri bende oynuyorum malesef bu oyunu yanlız tr bittiği için tr,nin %30 luk kısmı en azından pvp,ye geçmiş durumda. Şuanda bu durum ile karşı karşıyayım.

Ben Aion oynuyorum hiç bağımlılık yapmıyor görsel efeklerde çok gelişmiş yeni nesil bir oyun kısa zaman önce türkçe dil desteğini kaldırdı oyun muhteşem ama yanlış şirketin elinde başlamak isterseniz haberim olsun ;)

Ben Aion oynuyorum hiç bağımlılık yapmıyor görsel efeklerde çok gelişmiş yeni nesil bir oyun kısa zaman önce türkçe dil desteğini kaldırdı oyun muhteşem ama yanlış şirketin elinde başlamak isterseniz haberim olsun ;)
Kaç defa bırakmayı denedim. Ama her bırakmaya kalktımda sadece oyuna ara vermiş olduğumu fark ettim. Yani anlican metin2 bırakılmaz ara verilir. :)

Kaç defa bırakmayı denedim. Ama her bırakmaya kalktımda sadece oyuna ara vermiş olduğumu fark ettim. Yani anlican metin2 bırakılmaz ara verilir. :)
Ha ha ha evet doğru ama kişilik meselesi gibi ben bıraktım 1 yıldır girmiyorum 3 ay önce girdim milas da ölesine efsun atıyordum zehire 60 ortalama 15 yarı 10 delici geldi ful P zihinsel yaptım sonra bıktım ya çok emek istiyor deyip bıraktım tembel adamım abi ben kafa yoramam :kitapkurdu: Güzel bir oyuna ısınsan bırakırsın aslında ve çok bağlıysan oyuna artık sosyalleşmeye başlarsın yeni Pc toplamayı düşünüyor musun ?

Ha ha ha evet doğru ama kişilik meselesi gibi ben bıraktım 1 yıldır girmiyorum 3 ay önce girdim milas da ölesine efsun atıyordum zehire 60 ortalama 15 yarı 10 delici geldi ful P zihinsel yaptım sonra bıktım ya çok emek istiyor deyip bıraktım tembel adamım abi ben kafa yoramam :kitapkurdu: Güzel bir oyuna ısınsan bırakırsın aslında ve çok bağlıysan oyuna artık sosyalleşmeye başlarsın yeni Pc toplamayı düşünüyor musun ?
Pc toplamayı düşünüyorum tabikide. Çok eski bir sistemim var şuanda ve bu kasma durumundanda acayip moralim bozuluyor.

Pc toplamayı düşünüyorum tabikide. Çok eski bir sistemim var şuanda ve bu kasma durumundanda acayip moralim bozuluyor.

2. el parçalardan yararlanabilirsin anakartına uygun çok güçlü canavar gibi işlemciler bulacağına eminim. Ben İ5 6500 gücünde 2. el işlemciyi 150 TL ye aldım.

Arkadaşın bahsettiği, senin İnternet hızınla alakalı değil. Sunucu bu kadar yükü kaldıramıyor, hepsi bu. Neden pvp sunucularında lag yok, bunu hiç düşündün mü?
@GCN Peki sanada böyle bir cevap vereyim. Aynı savaşı altta attığım kişiden izle bakalım kasma varmı? Bana birde öyle cevap ver. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi önüne gelen pvp açtığı için oyunda tek başına kalsan bile lag oluyor.
Bizde önümüze gelene girmiyoruzki zaten. :)
2. el parçalardan yararlanabilirsin anakartına uygun çok güçlü canavar gibi işlemciler bulacağına eminim. Ben İ5 6500 gücünde 2. el işlemciyi 150 TL ye aldım.
Eğer işimi görürse neden olmasın. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı