Metin2 PvP oynayarak para kazanmak

BiggBull

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. İnternette Metin2 PvP veya farklı oyunlar oynayarak para kazanan insanlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya bu işle uğraşan var mı? Üniversite öğrencisiyim boş vaktim çok bilen birisi detaylı bilgi verirse çok sevinirim.
 
Şuanda en sağlam para kazanabileceğin sunucu Aeldra'nın Zeta sunucusu. Avrupa menşeili global sunucu olduğu için gold piyasası yüksek ancak her oyunda olduğu gibi para kazanmaya başlamadan önce karakterini oyun sonu farmına hazırlaman gerekiyor. Günde 8-10 saat farm yapabilirsen aylık asgari ücretten fazlasını çıkartabilirsin.
Diğer bir seçenek Rise Online. Aslında Knight Online'nın makyajlı versiyonu. Bu oyuna başlayacaksan farm karakteri için en az 3-4 bin TL'yi gözden çıkarman gerekebilir. Şuanda oyundakiler çok ilerde olduğu için oyunun verdiği görev eşyaları yetersiz gelecektir. (YTD)
 
Şu anda en sağlam para kazanabileceğin sunucu Aeldra'nın zeta sunucusu. Avrupa menşeli global sunucu olduğu için Gold piyasası yüksek ancak her oyunda olduğu gibi para kazanmaya başlamadan önce karakterini oyun sonu farmına hazırlaman gerekiyor. Günde 8-10 saat farm yapabilirsen aylık asgari ücretten fazlasını çıkartabilirsin.
Diğer bir seçenek Rise Online. Aslında Knight Online'nın makyajlı versiyonu. Bu oyuna başlayacaksan farm karakteri için en az 3-4 bin TL'yi gözden çıkarman gerekebilir. Şu anda oyundakiler çok ileride olduğu için oyunun verdiği görev eşyaları yetersiz gelecektir. (ytd)

Hocam dediğiniz MT2 sunucusunda satışı hangi siteden yapabilirim.
 
Zeta'da para kazanmak çok zor. Şu an çok korumacılar çünkü yan hesaba para aktarırken bile banlanabiliyorsun. Aeldra para kazanmak için daha iyi ama şu an başlayarak pek bir şey kazanamazsın. Biz genellikle 250-300 TL'ye illegal olmayan ürünler alıyoruz. Yeni açılacak sunucuya o ürün ile giriş yapıyoruz. 1 günde zaten parasını çıkartıyor, genellikle 7 günlük olduğu için bu süreçte 2.000 TL'ye yakın para kaldırıyoruz. Türk sunucularda para satışını pek önemsemiyorlar ama yabancı sunucularda baya ban yeniyor. İtemci üzerinden takip edilebiliyor bu arada. O yüzden Discord sunucuları ve Facebook grupları üzerinden dönüyor bütün alım-satışlar.
 

Geri
Yukarı