Metin2 ve Knight Online gibi oyun önerisi

BDO önerenler neye göre öneriyor ? Oyunda hile aldı başını yürüdü aşırı derecede p2w oldu türkiye de çok fazla oyunu bırakan var bende bıraktım benim steam'da 600 saat oynama sürem var sildim oyunu bu saatten sonra oynanılmaz.

BDO önerenler neye göre öneriyor ? Oyunda hile aldı başını yürüdü aşırı derecede p2w oldu türkiye de çok fazla oyunu bırakan var bende bıraktım benim steam'da 600 saat oynama sürem var sildim oyunu bu saatten sonra oynanılmaz.
benimde 1000 saat şuanda neredeyse 2 katın ve hala bi hile gözlemleyemedim bizdemi sıkıntı var hile nerde anlamıyorum çölde nagalardamı bu hileler çünkü miruda kasarken ellerimiz ağrıyor :D

ben de öneri alayım diye geldim ama knight metin2 bdo tarzı bi mmorpg yok sanırım piyasada. Wowa hiç girmeyelim 1 ay takıldım sarmadı balon olduğunu düşünüyorum aynı bizim metin2 ve knightta yaptığımız duygusal-duyar olayını wow kitlesi daha doğru bir şekilde yapıyor ama harbi sıkıcı. Yok mu şöyle bi gireyim 8-10 saat farm yapayım sonra pazar kurayım satılsınlar emeğim çöp olmasın herzaman emeğin önemi olsun grafikleride knight-metin2 karışımı olsun..?

Ne güzel yazmışsın ama malesef öyle bir oyun kalmadı artık..

Gençliğini knıght ve counter strike 1.6 vermiş biri olarak bdo ve aion online tavsiye ederim. Crimson desert çıkacak yakında bdo tarzı oda aynı firma

Black Desert Online güzeldir öneririm 900 saat oynamam var. (Yaklaşık 1.5 senedir girmiyorum.). Ek olarak önerebileceğim oyun Karos. Yakın zamanda Steam'da Karos adlı oyuna Türkçe yama ve Türkler için özel server açılacağını duyurdular. Karos adlı oyun zamanında Joygame'de yayınlanmış Son Destan , Ignited Games'te yayınlanmış Rosh Online , Redfox ve Game Campuste ayrı olarak yayınlanmış Karos Returns'tur. Öneririm.
Edit: Devrik ve karışık cümle.

BDO severim güzel oyundur benim de 600 saatim var. Ayrıca mobil oyunu da var onu da oynuyorum. Şuan önerilen oyunlara bakıyorum hoşuma giderse indireceğim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı