mMichaelMYERS
Hectopat
Arkadaşlar, şimdiden söyleyeyim yok hile yapma yok Metin2 başlama diyenler hiç yazmasın. Hileyle Metin2'ye başlayacağım. En hızlı nasıl kasabilirim?
Oyuna hiç girdiniz mi bilmiyorum ama adım attığınız yerde otomatik kasılan hileler dolu. Adam haklı hileye başvurmakta, o kadar kişi hileyle kasılıyorsa ben keriz miyim diye insan kendine soruyor.Pişkin pişkin söylüyor ya bir de hile diye. Hileyi açıyorsun en hızlı şekilde kasıyor zaten ne dememizi bekliyorsun?
Oyuna hiç girdiniz mi bilmiyorum ama adım attığınız yerde otomatik kasılan hileler dolu. Adam haklı hileye başvurmakta, o kadar kişi hileyle kasılıyorsa ben keriz miyim diye insan kendine soruyor.
Oyuna hiç girdiniz mi bilmiyorum ama adım attığınız yerde otomatik kasılan hileler dolu. Adam haklı hileye başvurmakta, o kadar kişi hileyle kasılıyorsa ben keriz miyim diye insan kendine soruyor.
Pişkin pişkin söylüyor ya bir de hile diye. Hileyi açıyorsun en hızlı şekilde kasıyor zaten ne dememizi bekliyorsun?
Hem oynuyor olsaydım diyorsun, hem de hileden geçilmiyor diyorsun. Kafanda bitirmişsin zaten ne desek boş.Oyun hileden geçilmiyor, kendi oyuncusunu dolandıran bir oyun, oynuyor olsaydım bende hile ile girerdim.
Hem oynuyor olsaydım diyorsun, hem de hileden geçilmiyor diyorsun. Kafanda bitirmişsin zaten ne desek boş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.