Metro 2033 hakkında görüşlerim

Sonu kötü gelmiş olabilir ancak emin olun ki seri her oyun daha da üstüne koyuyor, zaten takip ediyorsanız farkındasınızdır.

Crysis 3'ün yarısına zor geldim, istatistiklere bakınca 18 saat olmuş.
Ya oyun bozuk ya da ilk oynadığım oyun olduğu için.
FPS serilerine alışık olmadığınız içindir. Crysis 3 ve Metro 2033 FPS başlangıç için uygun oyunlar değiller. Half Life ile başlamanı öneririm. Ondan sonra daha çizgisel giden COD MW serisine başlar alışırsın.

PS5 Çıktığında PS4 almak çok kötü bir şey çünkü 1-2 sene sonra oyunsuz kalacaksın.

İlk defa oyun konsolu ile düzgün şekilde oynayacağım, 7. ve 8. nesil oyunlarla neredeyse hiç alakam yok. Crysis serisi, Mafia 2 ve Minecraft hariç hiç oyun oynamadım. Gerçekten 1 - 2 sene mi götürür?

Xbox 360'ım var ve ben sadece Crysis 3 oynadım.

Oyunsuz falan kalmayacaksın arkadaş sallamış. Sen hiç oynamadığın için PS4 de oynayacağın tonla oyun var. Hatta PS3 bile alabilirsin. Onlarca oynanacak oyun var PS3'e özel.
İlk defa oyun konsolu ile düzgün şekilde oynayacağım, 7. ve 8. nesil oyunlarla neredeyse hiç alakam yok. Crysis serisi, Mafia 2 ve Minecraft hariç hiç oyun oynamadım. Gerçekten 1 - 2 sene mi götürür?

Xbox 360'ım var ve ben sadece Crysis 3 oynadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı