Metro 2033 hakkında görüşlerim

Oyundaki Rusların konuştuğu İngilizce yetiyor oyunun oynanması için. :D

Evine gideyim güven vermezse PS4 beklerim veya Xbox 360'yle idare ederim. Belki de teknoloji mağazalarından Xbox ile PS takaslarım.
PS4 de alabilirsin. PS3'e özel çıkmış çoğu oyun PS4'e de entegre edildi.
Benim Nintendo Wii dışında hiç konsolum olmadı. Eski aterileri saymazsak. Şu yaşıma kadar PS oyunlarını da adam akıllı oynayıp kendim deneyim edebilmiş değilim. Nasipse işleri oturtunca PS3'den başlıcam oyunları oynamaya sonra PS4 sonra PS5.

Son düzenleme:
Kitabını okumadım ama oyunu beğendim sizi bilmem ama güzeldi.
Ortalama 5 saatte bitiyor oyun nasıl sona gelemediniz :D Oyun genel hatlarıyla güzel ama korkmak için oynayanlar oynamasın.
Tek korktum yer şu Library oda maymunlar sürekli çıkıyor orda toplam 500 mermi harcamışım.
Yaratıklar için makineli tüfek kullanmıyorsunuz değil mi?
Tüfek kullandım 6 mermi kapasitesi 20 mermi alan tüfek vardı ama atmışım nazülerlr çatışdımız yerde.
Ben oynarken çok gerildim. Oyunu gezgin modunda bitirdim yinede zorlandım. O maymunların çıkardığı sesler yüzünden çok gerilmiştim unutmuyorum.
Ben oyunları kulaklık takmadan yani ses olmadan oynarım o yüzden seslerini bilmem.
İyi de zaten o yaratıkları öldürmeye çalışmaman lazım. Onlara ateş etmeden gizlice bitirmen lazım orayı.
Ben öldürdüm hepsini. Ama oyunun sonunu beğenmedim bide 2033 devamı bir oyun vardı onun ismi ne onuda oynarım.
Sonu kötü gelmiş olabilir ancak emin olun ki seri her oyun daha da üstüne koyuyor, zaten takip ediyorsanız farkındasınızdır.
Evet exodus iyi GÖRÜNÜYOR. Sistemim kaldırmıyor imzada sistem.
O yaratıkları öldürmeye çalışırsan çok zor geçersin o bölümü yaratıkla karşılaştığında göz temasını kesme sana odaklanıp bir müddet sonra gidiyorlar. Bunu bilmediğimden 7 ya da 8 olması lazım belki de 9'dur oyunu silmek üzereydim son kez bir oynayayaım dedim ve geçtim. Delirtmişti beni de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de 2033 çok güzel diğer 2.Oyunu çok kötüydü yarısında sildim.

Kütüphaneyi 2 kez ölerek geçtim bide pc kasması ama bir yerde dondu oyun çıktım aslında iyi sonda belki yaparım.
O yaratıkları öldürmeye çalışırsan çok zor geçersin o bölümü yaratıkla karşılaştığında göz temasını kesme sana odaklanıp bir müddet sonra gidiyorlar. Bunu bilmediğimden 7 ya da 8 olması lazım belki de 9'dur oyunu silmek üzereydim son kez bir oynayayaım dedim ve geçtim. Delirtmişti beni de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de 2033 çok güzel diğer 2.Oyunu çok kötüydü yarısında sildim.

Kütüphaneyi 2 kez ölerek geçtim bide pc kasması ama bir yerde dondu oyun çıktım aslında iyi sonda belki yaparım.
Bu nasıl bir şey ya metro 2033 açtım bunlar ps3 satıyor.

Son düzenleme:
Ben kitabı okudum gayet iyiydi ama oyunu bilgisayarım kötü olduğu için 20fps de yarısına gelebildim. Bide iyi son kötü son olayı ne?
Spoiler
İyi sondaOyunun sonunda bombalarla biryeri patlatmamız gerekiyor c6 makinesini aşağı atıyoruz ve bir tane kabile yok olmuyor.
Kötü sonda:Bomba patlıyor ve o kabile yok oluyor karakterde keyifli bir oturuşta izliyor.
Devam oyununda kötü sonla devam ediyoruz.
Ben nasıl kötü son yaptım merak ettim o.
Ben imzamdaki sistemle 40-60 arası fps metrolarda dead city 40 fps moskovada fps biraz düşüktü. Ama bitirdim.
Not:800x600 dx9 ve her şey low'da oynadım ama keyif verdi.

Ben kitabı okudum gayet iyiydi ama oyunu bilgisayarım kötü olduğu için 20fps de yarısına gelebildim. Bide iyi son kötü son olayı ne?
Bomba dedim bildiğimiz f16 ile atılan bombalardan istersen sonunu atarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı