delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Merhaba, Metro Exodus oynarken birden ekran gitti. Sonrasında klavyenin ışığı gitti. Ben de yeniden başlattım. Sorun ne olabilir?
Merhaba, Metro Exodus oynarken birden ekran gitti. Sonrasında klavyenin ışığı gitti. Ben de yeniden başlattım. Sorun ne olabilir?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mart 2024 #2 Hocam sisteminiz nedir? Enhanced Edition ise ve sistem yetersiz ise normal. (Tabi başka bir şey de olabilir) Artı 0 Eksi
Hocam sisteminiz nedir? Enhanced Edition ise ve sistem yetersiz ise normal. (Tabi başka bir şey de olabilir)
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 delvarto dedi: Merhaba, Metro Exodus oynarken birden ekran gitti. Sonrasında klavyenin ışığı gitti. Ben de yeniden başlattım. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 2130978 Genişletmek için tıkla... Crack mi? Artı 0 Eksi
delvarto dedi: Merhaba, Metro Exodus oynarken birden ekran gitti. Sonrasında klavyenin ışığı gitti. Ben de yeniden başlattım. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 2130978 Genişletmek için tıkla... Crack mi?
KS KS delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Muhterem Musti dedi: Hocam sisteminiz nedir? Enhanced Edition ise ve sistem yetersiz ise normal. (Tabi başka bir şey de olabilir) Genişletmek için tıkla... Encahced edition değil. Fakat Türkçe yama kurulu. wasterqaz dedi: Crack mi? Genişletmek için tıkla... Değil, Steam üzerinden oynuyorum. Türkçe yama kurulu. Sorun oyun kaynaklı mı yoksa bilgisayarımda farklı bir sorun mu vardır? Artı 0 Eksi
Muhterem Musti dedi: Hocam sisteminiz nedir? Enhanced Edition ise ve sistem yetersiz ise normal. (Tabi başka bir şey de olabilir) Genişletmek için tıkla... Encahced edition değil. Fakat Türkçe yama kurulu. wasterqaz dedi: Crack mi? Genişletmek için tıkla... Değil, Steam üzerinden oynuyorum. Türkçe yama kurulu. Sorun oyun kaynaklı mı yoksa bilgisayarımda farklı bir sorun mu vardır?
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #5 delvarto dedi: Encahced edition değil. Fakat Türkçe yama kurulu. Değil, Steam üzerinden oynuyorum. Türkçe yama kurulu. Sorun oyun kaynaklı mı yoksa bilgisayarımda farklı bir sorun mu vardır? Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklaniyor yüksek ihtimalle farklı bir oyun oynayıp bir süre test eder misiniz Artı 0 Eksi
delvarto dedi: Encahced edition değil. Fakat Türkçe yama kurulu. Değil, Steam üzerinden oynuyorum. Türkçe yama kurulu. Sorun oyun kaynaklı mı yoksa bilgisayarımda farklı bir sorun mu vardır? Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklaniyor yüksek ihtimalle farklı bir oyun oynayıp bir süre test eder misiniz