Çözüldü Metro Exodus The Two Colonels DLC'si nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Metro Exodus The Two Colonels DLC'si nedir arkadaşlar? Cevaplarınızı bekliyorum, alınır mı? @CS Relboron benim önceki konuma cevap vermiştiniz, bunu da cevaplayabilir misiniz acaba?

Çözüm
Two Colonels daha kısa ama çok daha dolu bir hikaye sunuyor hocam, oyunun sonlarına doğru bir çocuk ile karşılaşıyorduk ve babasından bahsediyordu, onun hikayesini anlatıyor. Bana kalırsa hem Sam's Story hem The Two Colonels alınır.
Two Colonels daha kısa ama çok daha dolu bir hikaye sunuyor hocam, oyunun sonlarına doğru bir çocuk ile karşılaşıyorduk ve babasından bahsediyordu, onun hikayesini anlatıyor. Bana kalırsa hem Sam's Story hem The Two Colonels alınır.

Çözüm
Anlıyorum, o çocuğu hatırladım. Tahminen kaç saat oynanış süresi sunuyor?

Biraz daha kısaymış da Metro için değeceğini düşünüyorum, teşekkürler. Çözüm olarak işaretledim.

Biraz daha kısaymış da metro için değeceğini düşünüyorum, teşekkürler. Çözüm olarak işaretledim.

Hocam eğer yüksek bir fiyatı olsaydı, YouTube'dan izleyin geçin derdim. Fakat hazır oyuna yeniden başlıyorken hiç soğumadan hepsini birden oynamanızı tavsiye ederim, yanlış hatırlamıyorsam 8 lira olması gerek bu DLC'nin Steam üzerinde. Çerez parası diyeceğim ama çerezler daha pahalı :)

8 TL sorun değil, yüksek bir miktar değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı