Metroda soru sorduğum kişi beni rencide etti

Klasik Türk kadını işte, ne beklersin ki? Kendilerini bir şey sanıyorlar. İşlerine gelince kadın erkek eşittir oluyor ama.

Kadın düşmanı olmaktan iyidir.
Kadın sana hakaret etmiş, seni küçük düşürmüş, az daha kadın yüzünden dayak yiyeceksin?! Sana ve senin gibilere toplum içinde bir şey derler ama neyse..
 
@pwfa Burada kimse kadın düşmanı değil hatta buradaki kitlenin %90'ının çok medeni insanlar olduğuna eminim. Neyse bir gün durup dururken bütün Türkiye'de tacizci olarak anılmaya başlarsan sende anlarsın.
 
İngiltere'de yaşıyorum. Bir kere bile tanımadığım biri soru sormadı o kadar toplu taşıma aracı kullanmama rağmen. İngiltere geri kalmış mı oluyor şimdi? Ortadoğu'da gayet normal kadının böyle davranması.
Soru sormayınca o ülke geridedir diye bir şey demiyor kimse zaten akıllı dostum. Soru sorunca gördüğün muameleye, nasıl bir karşılıkla cevap alıyorsunuz ona laf ediyoruz. İngiltere'de biri şuraya nasıl giderim dediğinde cevap olarak "Erkeğe sor kadına niye soruyorsun sen? Gideceği yeri bilmez mi insan?" derse insanlar bence burdaki aynı tepkiyi verir. Ayrıca karısına soru soruldu diye sinirlenen koca da tam dayaklık kocadır :D.
 
Türk kadınlarının %75'i ilgi manyağı ve kendini bir şey sanıyor. Bu arada %75 derken abartmıyorum. Bizim erkek milletinde hata. Hemen peşine düşüyorlar affedersiniz ama şeylerini kaldırıyorlar. Ellerinde olsa kadın dokunulmaz, kadınla konuşulmaz, kadına bakılmaz, kadınla ilgili hiçbir şey yapılmaz... Kadın tipi Şeriat getirirler ülkeye. Bunlarda o potansiyel var. Ha bide kadın her ne kadar haksız olursa olsun sırf kadın diye erkeklik taslayacak olan tipler de var. Yani kadın haksız olsa bile erkeklik taslamak adına haklı olanı dövecek tipler. Onlara biz "**Guard" diyoruz. Yıldızlı yere mevcut kelimeyi siz getirin.
250 sevdası
 
İngiltere'de yaşıyorum. Bir kere bile tanımadığım biri soru sormadı o kadar toplu taşıma aracı kullanmama rağmen. İngiltere geri kalmış mı oluyor şimdi? Ortadoğu'da gayet normal kadının böyle davranması.
Dostum 300 gr geldi olur mu? Sana soru sorulmamış olması İngiltere'de kimsenin kimseye soru sormadığı anlamına mı geliyor?
 

Geri
Yukarı