Dostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver.Geçen gün tel dişlerim için tel uzmanına gitmiştim ve bana çenen kaymış dedi resmençenen bir tarafa cokuk duruyor ameliyat olman lazım demişti. Ve çenemden aç kapa yaparken kıtırtılar geliyor. İse yarayacaksa bana da uygulamakta fayda var aslında.
Mewing+sakız çiğneme bu ikili kombo müthiş.Çenem küçük olduğu için bende bir ara sakız çiğniyordum. Her ne kadar dolgularımın düşmesine sebep olduysada çene kasımı çok güçlendirdi ve daha keskin bir hatta sahip olmamı sağladı. Tavsiye ederim.
Çok memnun olurum. Sakız çiğnemeyi ben de yapacam ama iki tarafta da dolgu varDostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver.
Mewing+sakız çiğneme bu ikili kombo müthiş.
Dostum rica etsem fotoğrafları banada atar mısın? Bende ne kadar bir gelişme olduğunu merak ediyorum da...Dostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver.
Hocam değişim oldu mu?Dostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.