Mewing Yaparak Küçük Ve Geride Olan Çene Düzelir mi?

meola147

Kilopat
Mewing kısaca dili damağa yapıştırıp burundan nefes almadır. Şu an 1. Ayı tamamladım gelişmeler gördüm ama bir Brad Pitt yapmıyor. :D Aranızda yapan veya tecrübesi olan varsa yazabilir. :)

Geçen gün tel dişlerim için tel uzmanına gitmiştim ve bana çenen kaymış dedi resmen 😂 çenen bir tarafa cokuk duruyor ameliyat olman lazım demişti. Ve çenemden aç kapa yaparken kıtırtılar geliyor. İse yarayacaksa bana da uygulamakta fayda var aslında.

Çenem küçük olduğu için bende bir ara sakız çiğniyordum. Her ne kadar dolgularımın düşmesine sebep olduysada çene kasımı çok güçlendirdi ve daha keskin bir hatta sahip olmamı sağladı. Tavsiye ederim.

Geçen gün tel dişlerim için tel uzmanına gitmiştim ve bana çenen kaymış dedi resmen 😂 çenen bir tarafa cokuk duruyor ameliyat olman lazım demişti. Ve çenemden aç kapa yaparken kıtırtılar geliyor. İse yarayacaksa bana da uygulamakta fayda var aslında.
Dostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver. :D
Çenem küçük olduğu için bende bir ara sakız çiğniyordum. Her ne kadar dolgularımın düşmesine sebep olduysada çene kasımı çok güçlendirdi ve daha keskin bir hatta sahip olmamı sağladı. Tavsiye ederim.
Mewing+sakız çiğneme bu ikili kombo müthiş.

Dostum fotoğraflar atabilirim istersen 1-30 gün arası ona göre kendin karar ver. :D

Mewing+sakız çiğneme bu ikili kombo müthiş.
Çok memnun olurum. Sakız çiğnemeyi ben de yapacam ama iki tarafta da dolgu var 😂şu kıtırtı benim belam oldu. Yani şöyle başladı dişim agrirken yaklaşık bir ay boyunca tek bir tarafla çiğnedim yemekleri ondan sonra bu olay başladı.

Mewing'e pek inanmıyorum. Belki ortaokul-lise çağında gelişim evresindeyken kası çalıştırdığınız için bir şeyler olabilir ama kalıcı olur mu o soru işareti. Yaşınız büyükse ve gelişiminizi tamamladıysanız zaten uğraşmanın pek bir manası yok, zaman kaybından ibaret. Tabii bir kanıtım yok sadece kendi düşüncelerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı