Riasu
Centipat
Dostlar merhaba, durum başlıktan okuduğunuz gibi. 667.508 sıralama yaptım (EA) lise hayatım boyunca neredeyse hiç ders çalışmadım diyebilirim özele gittiğimden dolayı. OBP puanım 95 çok büyük bir artı ama tek başına yetmiyor, sözel dersler genellikle ilgi alanımdı lise hayatımda ama sayısal derslere hiçbir zaman ilgi duymadım ve çalışmak için bir gayret göstermedim. Ama maalesef matematik olmadan yüksek sıralama yapmak mümkün değil, tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Bıyıklı Matematiğin 10 günde temel atma kampına başlamıştım ama 1. günü tam bitiremeden pes edip bırakmıştım ama maalesef şimdi böyle bir lüksüm yok. Ailem beni dershaneye göndermek istiyor ama oraya gitmek bana tam anlamıyla faydalı olacak mı bilemediğimden net bir cevap veremiyorum. Hedefim 150.000 - 250.000 aralığında bir sıralama yapmak. Şu tercih dönemi benim için çok yorucu geçti ve şu an biraz kafa dinliyorum diyebilirim mezuna kalmayı tercihlerin bitmesine 2 gün kala karar verdim zaten. Eylül ayında çalışmaya başlayacağım ertelemek istemiyorum, net bir şekilde kararlıyım. Derdimi tam olarak anlatabilmişimdir umarım, önerilerinizi tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Son düzenleme: