Mezun senesinde dershaneye gitmek mi gitmemek mi?

River16

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl sınava tekrar hazırlanacağım. Dershaneye gitmeden kendim çalışmıştım ama beklediğim gibi yapamadım. Dershaneye de önceden gitmiş ama çok ağzı yanmış bir insanım açıkçası. Fakat desteksiz de belli bir seviyeyi aşamıyorum gibi. Evime yakın olan bir dershaneye gittim sordum saatlerini vs. 10-14 hafta içi 3 gün cumartesi 14-18 dediler. Arada da soru çözüm saatleri oluyormuş. Fakat 1 adet mezun sınıfları varmış. Butik bir kurum değil. Benim eskiden gittiğim dershanede 5-6 mezun sınıfı vardı. Artık tercih etmiyorlar dediler neden bu kadar az diye sorduğumda fakat bilemedim. Dershaneyi neye göre nasıl seçmek gerekir? Bir tavsiyeniz olursa alırım. Evime uzak dershaneler var fakat hem daha pahalı hem de İstanbul trafiği yol vs uzuyor. Bayağı zaman kaybı oluyor. Yoldaki zamanı evde kendin değerlendir daha iyi olur diyenler de var. Kafam çok karıştı yani🤣 Tecrübelilerden tavsiyeye açığım🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu yıl sınava tekrar hazırlanacağım. Dershaneye gitmeden kendim çalışmıştım ama beklediğim gibi yapamadım. Dershaneye de önceden gitmiş ama çok ağzı yanmış bir insanım açıkçası. Fakat desteksiz de belli bir seviyeyi aşamıyorum gibi. Evime yakın olan bir dershaneye gittim sordum saatlerini vs. 10-14 hafta içi 3 gün cumartesi 14-18 dediler. Arada da soru çözüm saatleri oluyormuş. Fakat 1 adet mezun sınıfları varmış. Butik bir kurum değil. Benim eskiden gittiğim dershanede 5-6 mezun sınıfı vardı. Artık tercih etmiyorlar dediler neden bu kadar az diye sorduğumda fakat bilemedim. Dershaneyi neye göre nasıl seçmek gerekir? Bir tavsiyeniz olursa alırım. Evime uzak dershaneler var fakat hem daha pahalı hem de İstanbul trafiği yol vs uzuyor. Bayağı zaman kaybı oluyor. Yoldaki zamanı evde kendin değerlendir daha iyi olur diyenler de var. Kafam çok karıştı yani🤣 tecrübelilerden tavsiyeye açığım🤣

Halk eğitim merkezine de bir sorabilirsiniz mayıs sonuna kadar haftada 5 gün her hafta bir deneme yapılıyor. 10-12 arası bir fiyat verilmişti. Ama bu aydan sonra alım olmayabilir bir sorun size yakın bir yerde yapılıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı