Mezuna kalınır mı?

XintrA

Kilopat
Yer
Nederland/Amsterdam
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar bir gün sonra TYT sınavına ardından AYT sınavına gireceğim. Sene boyunca çok düzensiz bir şekilde çalıştım ve netlerimde doğal olarak istediğim seviyeye gelmedi. Şu anki netlerim 70-80 TYT, 20-30 AYT şeklinde. Çalışmaya başladığımda yani eylül ayında 20-30 TYT ve neredeyse hiç 11.sınıf bilgim olmadan başladım. İstediğim bölüm bilgisayar mühendisliği ve ilk 50 bin istiyorum fakat kazanacağım gibi durmuyor. Şu ana kadarki tüm konuları dinledim ve not aldım, tek sorun yeteri soru çözüp tekrar etmemiş olmam. Sizce mezuna kalsam netlerimin üzerine koyup yükseltebilir miyim? Malûm seneye daha çok kişi girecek ve soruların zorluğu vb etkenler ne olacak belirsiz. Mezun tecrübesi olmuş arkadaşlar bilgilerini aktarırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Bursa'da çok bir tırt yok ama fena da değil, sen bilirsin.

Şu ana kadar öğrenmediysen meraklı değilsindir :) ben senin yerinde olsam tercihlere kadar kodlama kasardım, çünkü bilgisayar mühendisliğinde bayağı kodlayacaksın. Patlama sonra.

Bu sene merakım arttı, yazın da dediğiniz gibi girişmeyi düşünüyordum Udemy gibi yerlerden.

Bu sene merakım arttı, yazın da dediğiniz gibi girişmeyi düşünüyordum Udemy gibi yerlerden.
Dene, ilgini çekiyorsa devam et. Zaten geçişler vs. artık bayağı kolay o yüzden sakın "bu karar hayatımı belirleyecek" gibi düşüncelere kapılma.

Son sene hocalar vs. gaza getirmek için hep böyle diyor da, yok öyle bir şey. Daha çok stress yaptırıyorlar sadece sizlere.

Son durum nedir kalmaya karar verdiniz mi?

Hocam beklemediğim şekilde AYT matematik iyi geçti, AYT Fen'i neredeyse dengeledi yani. Tahminen sayısalda 320 puan alıyorum. Sanırım kgtü bilgisayar mühendisliğine gideceğim, şu anlık bir karar vermedim ama verdiğim anda çalışmaya başlayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı