Mezuna kalmak mantıklı mı?

Alkyhn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, meslek lisesi öğrencisiyim, temelim varla yok arası. Şu anki TYT netim 40-60 arasında. AYT sınavına hiç girmedim, büyük ihtimalle girsem de pek bir şey yapamam. 11-12'de sayısal derslerimiz yoktu. Her neyse, uzun lafın kısası, mezuna kalıp MTOK ile girilen üniversitelere girmek istiyorum. Bir sene mezuna kalıp sayısal 80K'ya girebilir miyim? Şu an 12. sınıfım

Keyfi mezuna kalanlar her zaman pişman olmuşlardır. Allah onları ibret alasınız diye yaratmıştır.
Zorunluluktan kalmadığınız sürece mezuna kalmak mantıklı. Hele senin durumun ile mezuna kalsan daha iyi gelişebilirsin. Ancak iyice çalışıp 2. mezun hatasına düşmemelisin.

Yanıtın için teşekkür ederim. Öncelikle bu sene ilk YKS senem olacak, 12. sınıfım daha bitirmedim. Bu sene girip kendimi test etmek istiyorum ama büyük ihtimalle AYT kısmında pek bir şey yapamam gibi. Staj ve okul derken pek zaman kalmıyor, günde 2-3 saat çalışmaya çalışıyorum. Mezuna kalırsam, dershane + sıkı disiplin ile yürütmek istiyorum. Mezuna kalırsam hedeflerim değişebilir.

Daha ocak yapabilirsin bence. Gelmezsede kal mezuna.

Yanıtın için teşekkür ederim. İnan bilmiyorum 😅 kimisi YKS'yi gözümde çok büyütüyor, kimisi o kadar zor olmadığını söylüyor. Ne yapacağım hakkında çok kararsız kaldım ama çalışacağım kesin. Ama bu sene imkansıza yakın gibi diyebilirim çünkü meslek lisesi öğrencisi olduğum için staj ve okul aynı anda yürümüyor. Hocam, AYT kısmında dediğim gibi sıfırım, mezuna kalmam bence daha mantıklı olur diye düşündüm sizin fikirlenizide almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı