Doğuhan_61
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5 12400F
RX 6750XT
16 GB RAM
512 GB M2 SSD
Normalde bu sene YTÜ gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği düşünüyordum ama sıralamam beklediğimden kötü geldiği için bu sene gitmem imkansız. 49k sıralama ile sizce eczacılık mı yazmalıyım yoksa mezuna bırakıp İTÜ makine mühendisliği için çalışmalı mıyım? Mezuna kalırsam ne kadar riskli bir durum olsa da istediğim sıralamayı yapabileceğimi düşünüyorum. İlk 5K ya giren arkadaşlarıma bakınca AYT netlerimiz arasında en fazla 7-8 net var. Bu sene son 3-4 ay çalışma ile yaptığımı düşününce çok da kötü değil gibi. İyi bir AYT ve özellikle TYT çalışması yapıp bende o sıralamaları yapabileceğimi düşünüyorum. Öte yandan eczacılık yazıp eczane açmak gibi bir planım da var ama eczane açmak şu anda bayağı zor, eczane devralmak istediğinde ise en az 7-8 milyon para ve devredeni bulmak da zor ama bulursan o parayı kısa bir sürede tekrar kazanırım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ortaöğretim başarı puanım düşük olduğundan da biraz mezuna kalmaya korkuyorum bu sene 6K civarı geri attı beni.
Ortaöğretim başarı puanım düşük olduğundan da biraz mezuna kalmaya korkuyorum bu sene 6K civarı geri attı beni.