"Mezuna kalmaya" sınır getirilmeli mi?

Merhaba arkadaşlar, sizce YKS sınavına girmeye sınır getirilmeli mi? Ben 3 defadan sonra girilmesine müsaade edilmemesi kanatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncenizi açıklarsanız sevinirim.
Neden müsaade edilmesin? İsteyen istediği kadar girer sizi ne ilgilendirdi anlamadım?
 
İsteyen istediği şekilde girebilmeli. Elinde imkanı olmayan insanlar olabilir. Belki istediği hedeflere 3. senede de ulaşamayan arkadaşlar olabilir. Hastalık atlatmış olabilir, başından kötü durum geçmiş olabilir, imkanları el vermeyen, fırsat bulamayan arkadaşlar olabilir. Sınavı bir bütün olarak değerlendirmek daha doğru olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı