Mezunlukta kafayı yemek üzere olmak

gearbass

Hectopat
YKS'de istediğim yeri tutturamayınca bir sene daha mezuna kaldım. Ancak neredeyse tüm arkadaşlarım gitti. Dershane ya da başka bir yere çıkmıyorum. Evden çıkmak istiyorum bunaldım ama diğer yanımda çıkmak istemiyor. Galiba depresyondayım. Anlamıyorum. 3 gündür telefonuma bir arama bir mesaj bile gelmedi...
İçimi dökmek için biraz da sizden tavsiye almak için yazdım. Teşekkür ederim.

Mezun psikolojisini herkes kaldıramaz. Açık havada yürüyüş ya da seni mutlu edecek bir aktiviteyi her gün yapmanı öneririm. Bunun haricinde derslere ne kadar gömülürsen o kadar diğer dertleri kenara atarsın. Sonuçta ders çalışmak için hayatından bir yılı çöpe attın, bunu hakkını vererek yap derim.

YKS'de istediğim yeri tutturamayınca bir sene daha mezuna kaldım. Ancak neredeyse tüm arkadaşlarım gitti. Dershane ya da başka bir yere çıkmıyorum. Evden çıkmak istiyorum bunaldım ama diğer yanımda çıkmak istemiyor. Galiba depresyondayım. Anlamıyorum. 3 gündür telefonuma bir arama bir mesaj bile gelmedi...
Hocam erkekler bu durumda kadınlardan daha yatkın. Kadınlar süslenir püslenir kendine güzel şeyler yapar zamanı iyi yönetir. Bizde işte içimize bir kurt bir depresyon düşünce toparlanmak zor oluyor. Eğer sadece vaktinizi derse ayırmanız gerekiyorsa arada bir salın derim dersi, çıkın dışarı nefes alın bir kahve için sizinle vakit geçirebilecek kim varsa.

Dışarı çıkabileceğim 1-2 kişi var ancak bu sefer de onlara takılırsam senem çöpe gidecek eminim. Onlarla çıkmak istesem de sanki içime kapandım öz güvenim yok olmuş gibi.

Benim telefonuma 6 aydır aramayı bırak mesaj bile gelmedi 3 günde böyle oluyorsan ne diyim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı