Rehber MH752 vs Cloud 2

Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
6.372
Makaleler
5
Çözümler
10
Yer
Fortress Vader
Bu fiyat bantlarında kulaklık almayı düşünenler bu iki kulaklığı değerlendirmişlerdir, ben ikisini de kullanan bir kişi olarak ikisini de karşılaştırmaya çalışacağım. Cloud 2'yi yaklaşık 3-4 gün kullandım ve iade ettim. İade etme sebebim müziklerde istediğim performansı alamamamdı.

Mikrofon:
MH752 Cloud 2'nin üstünde bu konuda. Arkadaşlarıma sorduğumda onlar MH752'nin Cloud 2'den daha iyi olduğunu söylediler. Kendimde bir ses kaydı aldığımda bunu fark ettim. Mikrofon sizin için önemliyse MH752'ye bir puan yazabilirsiniz.

Konfor:
Cloud 2 eski kullandığım James Donkey 712'ye göre çok rahattı. Ancak MH752'yi kullandıktan sonra asıl rahatlığın ne demek olduğunu öğrendim diyebilirim. Hayatımda böyle rahat bir kulaklık takmadım, kafamda neredeyse hissetmiyorum, çok iyi gerçekten.

Müzik Performansı:
Önceden yazdığım gibi Cloud 2'yi müzik performansını sevmediğimden dolayı iade etmiştim. MH752'yi ilk takıp bir müzik açtığımda aşık oldum diyebilirim. Müzik performansı gerçekten güzel kulaklığın. Bassları olsun, tizleri olsun çok net ve berrak veriyor sesi. Bayıldım.

Oyun Performansı:
Bu konuda maalesef çok emin şekilde yorum yapamayacağım çünkü fark edemedim farkın olup olmadığını. Cloud 2 sanki daha iyi gibi geliyor ancak emin değilim bu konuda.

Diğer:
MH752 aldığım için çok memnunum, 669'a QP'den OUTLET ürünü olarak satın aldım. Kutusu hasarlı denmişti ancak hasar yoktu. MH752'nin içinden kumaş ped çıksaydı çok güzel olurdu ancak çıkmadı, tam olarak eksi diyemem buna ama çıksa güzel olurdu.

Sonuç:
İki kulaklık arasından MH752'yi tercih ettiğim için memnunum, bir daha tercih etsem bir daha MH752 tercih ederdim. Özellikle müzik konusunda çok başarılı. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş. Almayı düşünenlere bilgi sağlar. Stokta olmadığı için unutulan bir kulaklıktı kendisi. 850TL ve altındaki fiyatlarda piyasanın en iyisi diyebilirim kendisine. Yeniden canlanıp stoklara gelmesi güzel. Ancak bir yerde bu yeni versiyonun eskisinden kötü olduğuna dair duyumlar aldım. Nasıl işliyor bilmiyorum ama öyleyse bile Cooler Master okadar düşürmemiştir. Hala en iyi seçenek kendisi.
 

Geri
Yukarı