MHP'li Vekil Animeler hakkında: Dinsizliğe neden oluyor, aile yapısını bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delusion

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
2.690
Çözümler
4
Çocukların animelerden dinden çıkması gerçekten komik bir iddia ama gerçek şu ki 9 yıl zorunlu din eğitimi alan, kuran kurslarına dahi gönderilen çocukların, dinden çıkması, soğuması gerçekten kolay oluyor. En büyük etkilerden birisi de devletimizi yöneten siyasal İslamcılardır ve Müslüman birisinin en büyük tehdidin animeden önce siyasal İslam ve din sömürüsü olduğunu göremiyorsa ben onun aklından şüphe ederim. Şuan benim çevremde ne kadar fazla okumadan etmeden aile ve toplum baskısıyla Müslüman varsa, bir o kadarda hiç okumadan ve araştırmadan çevrenin etkisiyle dinden çıkanlarda var. Çözüm, eğitim.

 
Çocukların animelerden dinden çıkması gerçekten komik bir iddia ama gerçek şu ki 9 yıl zorunlu din eğitimi alan, kuran kurslarına dahi gönderilen çocukların, dinden çıkması, soğuması gerçekten kolay oluyor. En büyük etkilerden birisi de devletimizi yöneten siyasal İslamcılardır ve Müslüman birisinin en büyük tehdidin animeden önce siyasal İslam ve din sömürüsü olduğunu göremiyorsa ben onun aklından şüphe ederim. Şu an benim çevremde ne kadar fazla okumadan etmeden aile ve toplum baskısıyla Müslüman varsa, bir o kadar da hiç okumadan ve araştırmadan çevrenin etkisiyle dinden çıkanlarda var. Çözüm, eğitim.


Ne güzel.
 
Doğru yapmışlar. Başkalarının fikirlerine saygı duymalısınız. Saygı duyunca sizi zorlamıyorlar ya.
Bence doğru değil. İslam'a göre eşcinselliğe saygı duyulmamalı. Hatta eşcinsel bir kavimi bile yok etti İslam. Bunun sonucunda ise eşcinselliği savunmaya başlamaları İslam'dan uzaklaştırır. Yani ateizme yakınlaştırır, bu da dinsizliktir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı