MHP'li Vekil Animeler hakkında: Dinsizliğe neden oluyor, aile yapısını bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyorum bunlar din tüccarları, millete din üzerinden vicdan sömürüsü yapanlar, ama Kur'an'da kaç ayet kaç sure var sorsan bilmezler.
 
Canım çekti gene açıp güleyim bari, o zaman küçüktüm ciddi ciddi yasaklanacak sanıyordum ya.

Ben yasaklansada yüklerdim açıkçası. Sırf 1 - 2 tane olay yüzünden oyun mu yasaklanır oda çok saçma. Zaten bu oyunların çoğunda +13 ya da +18 ibaresi var. Aileler sorumsuzsa bu oyunların suçu olamaz. Ben küçüklüğümden beri GTA ve CoD oynarım. Şu ana kadar bir kişiyi öldürmek bile aklımdan geçmedi.
 
Zararlı çizgi film mi var Allah aşkına ya? Varsa sen söyle nolur, bundan 30 sene öncesine kadar doom'a falan dava açıyordu amerikan aileler, hiçbir zaman tutmadı yani. He şu waifu bait +18 animeleri diyorsan onlar zaten +18 olduğu için gene elleyemezler, Netflix'e de el atamazlar, tamamen bomboş gündem olmak için açmış konuyu, 2016'da minecraft'ı yasaklamaya çalıştıkları gibi.

Konu boş beleş zaten. Sırf MHP'li vekil lafı geçiyor diye haber yapılmış bir şey.

Adam kendince zararlı olanlar denetlensin ve gençlerimizi intihara sürükleyen oyunlar animelere veya yapımlara önlem alalım demiş. Buradan bütün animeler yasaklanacak lafı çıkarmak saçma. Üstüne inadına anime izleyeceğiz demek flanda saçma bence.

İnternet uçsuz bucaksız bir yer. Ve hiçbir şey yasaklanamıyor kolay kolay. Suç olan işler bile önlenemezken animeye gelene kadar ne sorunlar var. Çocuk pornosundan uyuşturucu maddeye organ ticaretinden kan şiddet ölümlere kadar bunlar engellenemiyor daha.

Ama TV kanallarında yayınlanan çizgi fimler denetlenebilir 0-12 yaşa uygun olmayanlar kaldırılabilir. 10-12 yaşından sonra her çocuk internet kurdu oluyor zaten o yaştan sonra her türlü bilgi belge ve animeye ulaşabiliyorlar zaten.
 
Anime izlemediğim halde ateistim, bunun animeyle gram alakası yoktur, MHP'li vekil yazısından sonrasını okumadım zaten.
 
Dinli olduk da ne oldu, şöyle bir çevredeki bütün Müslüman ülkelere bir bakın. Hepsi istisnasız kendi pisliğinde yüzüyor. Din bu ülkenin başına beladan başka bir şey değil. Sonuna kadar bilim, bilim, bilim...

Müslüman ülke ile Müslümanlığı karştırmayın.
 
24 sezon Pokemon izleyip hala izleyen ve ondan fazla anime bitirmiş ben ultra mega dinsiz oluyorum galiba 😳 Hocam manga okumak caiz midir peki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı